發新話題

[是非] 伊館為何咁冷清?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
講事實不要驚
psycho

回復 87# 的帖子

講事實, 會被人封口

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 15:19 發表
但奧運係超大型賽事, 四年先有
重點係。奧運拿到獎。有錢收。超多錢。贏完後,返中國。

好彩我地李靜高禮澤飲水思源。

回復 89# 的帖子

返中國, 冇人理佢地
但係香港, 港人當佢地係英雄

我只可寫幾個字
psycho

被禁聲???????????
psycho

預早買了星期五晚和星期六晚12張票
psycho

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 15:30 發表
返中國, 冇人理佢地
但係香港, 港人當佢地係英雄
返中國,可以做私人教練,賺好多錢。

他們無需要留在體院,一個教練照顧多個球員。但他們仍然選擇,為香港付出。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-17 16:16 發表

返中國,可以做私人教練,賺好多錢。

他們無需要留在體院,一個教練照顧多個球員。但他們仍然選擇,為香港付出。
高教練李教練是香港的希望

引用:
原帖由 芝c高比 於 2016-4-17 16:46 發表

高教練李教練是香港的希望
期待高禮澤的青年隊

回復 92# 的帖子

回復 94# 的帖子

係香港, 起碼受人尊重
返到中國, 賺到好多錢, 但無人尊重

回復 96# 的帖子

整返一隊香港的雙打搭擋

引用:
原帖由 sorry 於 2016-4-17 17:50 發表
我見唔到
我有相熟眼科醫生
本帖最近評分記錄

其實乒總stage1要比錢買票入場,stage2就免費入場咁場面可能冇咁冷清,否則咁戲碼有誰願意比錢入場,現大部份都係被騙買stage2票啫

第一 自己主場就好心搞搞個時間編排啦 其實好多人都想支持港隊 但全部都係日場打 呢啲野無理由吾識諗掛。等到夜晚啲人入場喇就得嗰一兩場好睇 仲要150
第二  第二階段無人打真係經典 一定好多人事先買晒飛星期六日 真係想像吾到現場氣氛有幾差
第三 星期四晚有人因座位問題嘈左陣,雖然嗰位觀眾係大聲夾惡但乒總係咪應事先係某啲佢地所謂vip位既區起碼都棟個牌或欄住 寫明 vip or嘉賓 張飛就寫 free seating 但一陣個個想坐親都話吾比坐難怪條氣吾順(當然搞事大聲嘈一定吾啱) 結果嘈到連馬龍佢地掃掃下波都望上黎
可反映乒總能夠搞世界級賽事既能力有幾多?真係值得討論

引用:
原帖由 youtube 於 2016-4-17 06:37 PM 發表

我有相熟眼科醫生
足科醫生真,腳有問題

~超級榮譽~

引用:
原帖由 tts93118 於 2016-4-17 22:40 發表
第一 自己主場就好心搞搞個時間編排啦 其實好多人都想支持港隊 但全部都係日場打 呢啲野無理由吾識諗掛。等到夜晚啲人入場喇就得嗰一兩場好睇 仲要150
第二  第二階段無人打真係經典 一定好多人 ...
果場波上面亞叔嘈左好耐
應趕佢出趕

回復 105# 的帖子

無錯        
仲要好大聲

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-4-17 13:26 發表

你條短褲長過膝蓋少少 垃圾冰種都唔比你出埸比賽呀!
今次乒種搞國際赛 又比D中東選手穿長褲比賽?
你去收皮啦,垃圾冰種。
其實香港HKTTA本地賽,乒總真係太過矯枉過正,真係有必要放寬番D,但其實依家有D UMPIRE已經鬆左手,但要睇運氣.

國際賽就當然唔會亂來,ITTF會睇住.

但ITTF加高2CM網做法,實在太經典,所以對ITTF都無MUD好感.

發新話題