發新話題

星期五 賽程 問題

星期五 賽程 問題

本來打算聽晚(星期五)去伊館

點知有朋友話 國家隊不會出現。。。

仲 lum 住 帶板去要簽名

有無人知道 聽晚 賽程 有咩人打?

打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

應該所有勁人都不會出現 不會打第二階段

引用:
原帖由 直直地 於 2016-4-14 23:56 發表
本來打算聽晚(星期五)去伊館

點知有朋友話 國家隊不會出現。。。

仲 lum 住 帶板去要簽名

有無人知道 聽晚 賽程 有咩人打?

港隊都係得何鈞傑同江天一打。。。。。

東亞區女子得番兩位北韓選手,男子台北安哥,同香港江何

星洲選手都去哂茶餐廳食星洲炒米,唔得閒

陰公囉

真係要上書亞洲乒協插九班友,諗埋d兩階段比賽

四年前及八年前都係第一天好睇,中國隊好快“上岸”, 之後就是低水平搏命,星期五/六 不去也可。

同意,
改嚟改去都唔知改嘜,又唔知自已唔夠醒,最終來個一塌糊塗……
賽例改,個波要改,個網又話改,改

引用:
原帖由 crystaljj 於 2016-4-15 11:33 發表
請問國家隊選手教練去左邊呢?我都想帶板去要簽名
返哂屋企照肺。。。。。。。

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-4-15 11:58 發表

返哂屋企照肺。。。。。。。
點會照肺,繄跟總教練指導,完成目標

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-15 12:22 發表

點會照肺,繄跟總教練指導,完成目標
許恩掉去新疆省隊  流C文 掉去西藏省隊 各訓4年 不得離開訓練場所

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-4-15 12:42 發表

許恩掉去新疆省隊  流C文 掉去西藏省隊 各訓4年 不得離開訓練場所
點會,總教練一早放曬聲氣,男單係馬、張,女單就想有一席比李姐做送行禮物;流C文同許恩贏左就真係去邊疆省隊

我覺得許昕轉咗教練之後,啲波弱咗好多

發新話題