31 12
發新話題

MXP ELP系列減價戰

MXP ELP系列減價戰

依排大部分都降成250元,一降就降左50元。
江湖傳聞話未來兩星期會降至220-230元,事關已經有商店在賣225元。
大家今星期還會入貨嗎?

江湖傳聞
係就開埋邊度埋225蚊

是不是貨源有問題才賣到那麼低?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

有管理員whatsapp我話唔講得

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-4-12 21:08 發表
是不是貨源有問題才賣到那麼低?
有機會,但証明唔到

跟本 $230先正常價。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-4-12 21:29 發表
跟本 $230先正常價。
商店賣230點發達呀

引用:
原帖由 日橫直削 於 2016-4-12 21:33 發表

商店賣230點發達呀
跟本香港物價係高得離譜,行下超市就知。
前日超市見到個鬼老拿起盒cherry tomato,見到價錢之後講晒粗口。
同一樣嘢外國4分一價錢買到。

引用:
原帖由 日橫直削 於 2016-4-12 20:47 發表
依排大部分都降成250元,一降就降左50元。
江湖傳聞話未來兩星期會降至220-230元,事關已經有商店在賣225元。
大家今星期還會入貨嗎?
邊度有225?

可否pm下?

減價戰呢D,一間減,另一間都好快減… xx 同陞威不嬲互相跟得好貼。拍同膠都好接近時段減價。

似乎MXP ELP HK$220 先至係震撼價

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-12 22:38 發表
減價戰呢D,一間減,另一間都好快減… 駿x 同陞威不嬲互相跟得好貼。拍同膠都好接近時段減價。
最好就咁樣啦,我們一眾球友先可以以正常價錢

引用:
原帖由 ronald1834633 於 2016-4-12 22:42 發表
好一個震撼價
師兄靚抽

引用:
原帖由 日橫直削 於 2016-4-12 21:26 發表
有管理員whatsapp我話唔講得
我沒 whats app 你
請問誰 whats app 你
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我覺得mxp不是貨源問題,而是設計問題:高速薄摩不咬球,比s2拉球會跌,削球會炒起.還好的是只打過兩片,我個人應不會再買.分銷商在$300+時已暴利了一段時間,是時候讓這片膠皮退下來了.

引用:
原帖由 ronald1834633 於 2016-4-12 22:42 發表
個個直頭跳樓價

引用:
原帖由 futari 於 2016-4-13 03:39 發表
我覺得mxp不是貨源問題,而是設計問題:高速薄摩不咬球,比s2拉球會跌,削球會炒起.還好的是只打過兩片,我個人應不會再買.分銷商在$300+時已暴利了一段時間,是時候讓這片膠皮退下來了.
師兄推薦什麼? 我暫時打MXP覺得唔錯。

其實$250已經好接近成本價,減價只係對手減你局住都要減

其實賣得咁便宜根本係入貨個價都唔算高
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

估計是過度生產,乘機速銷,MXP 等之系列在全球的銷售量真是不錯的。
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

31 12
發新話題