發新話題

里約奧運-亞洲乒乓球外圍賽

杜凱X 擊敗 劉詩雯

引用:
原帖由 rckw 於 2016-4-12 17:56 發表
台北老將 陳建安
都有兩間公司為陳建安出過球拍, 算是老將了
本帖最近評分記錄
  • rckw +6 思路清晰 2016-4-13 23:23
<-->
.

劉詩雯今回大忍鑊

杜凱琹食左大力菜

乒聯直播片段

HO GING AR

杜凱琹
Hody

諗深一層, 中國隊選手唔需要係呢個外圍賽勝出, 都已經有參加里約奧運的資格

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-13 16:41 發表
諗深一層, 中國隊選手唔需要係呢個外圍賽勝出, 都已經有參加里約奧運的資格
孔令輝話唔準輸給外籍選手

新浪網已經分析左亞洲乒乓球外圍賽對於中國乒團黎講: 實情是雞肋
http://sports.sina.com.cn/others ... xrcizs7250880.shtml

回復 31# 的帖子

大家都是中國人

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-13 16:51 發表
大家都是中國人
所以我話係外籍選手,唔係外國選手

回復 34# 的帖子

呢個當然對劉詩雯個人黎講有多少影響, 但唔會影響中國乒團

回復 36# 的帖子

要睇下佢 D 隊友會唔會輸俾其他排名更低的對手

有無c兄c姐知道黃鎮庭 何鈞傑的賽果呢 thx

回復 38# 的帖子

HO Kwan Kit HKG  2-4: WONG Chun Ting

12-14,12-10,12-10,4-11,5-11,11-13

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-13 17:58 發表
HO Kwan Kit HKG  2-4: WONG Chun Ting

12-14,12-10,12-10,4-11,5-11,11-13
有得打

內地的乒乒網: "对年轻的杜凯琹来说,也许她这次比赛不一定能拿到女单冠军,但能在正式比赛中战胜世界第一,这将极大地刺激她的自信心。"
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

杜同新浪做個採訪好搞野

李皓晴頂住!!

發新話題