發新話題

有感而發,垃圾網站?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-4-11 17:02 發表

Jyt dui hai.
用中文字寫: 絶對係.
本帖最近評分記錄
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

支持乒乓論壇!

引用:
原帖由 tommy1111 於 2016-4-12 12:12 AM 發表
支持乒乓論壇!
一樣訓身支持乒乓論壇 +

~超級榮譽~

唔系呢個 “gum 既“ 網站,兩年前我唔會去陞X買第一塊occ直板。
唔系呢個 “gum 既“ 網站,呢兩年我唔會買左成百塊板。

Hkttf 。。。真系。。。

正!
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

其實在香港打乒乓波唔睇乒乓球論壇,可以睇乜嘢呀?
我作為歌街嘅CCTV,一眼就知話論壇係垃圾嘅就係那個垃圾。
可知到「來説是非者,便是是非人!」
支持論壇,支持貓歌貓嫂和所有支援論壇的人!
歌街CCTV

引用:
原帖由 直直地 於 2016-4-12 00:58 發表
唔系呢個 “gum 既“ 網站,兩年前我唔會去陞X買第一塊occ直板。

正!
對不起,我害左你
本帖最近評分記錄
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

永遠支持乒乓論壇
我這幾年都有留意乒乓論壇,冇永遠的長勝將軍,當小朋友輸波後貓哥、Suki爸總會在論壇安慰及鼓勵赢波後會有表揚。 對小朋友對家長是一種極大的動力。我相信好多家長都有同感
本帖最近評分記錄

We must stick it out or we will look like losers .
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 直直地 於 2016-4-12 00:58 發表

正!
我也因為乒乓論壇才開始買板,9年來買超過xxx塊板
直到現時回流澳洲,也仍然keep住有百幾塊

本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

第二章, 31節:

吾等必須堅持到底, 原則被視為失敗者
<-->
.

垃圾桶都要有人用,方可發揮垃圾桶的效用.
冇人 用果d 叫廢桶.

Support HKTTF !!!!!!!!!!
主拍 Taksim   正手 05FX   反手 省狂

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

乒乓論壇唔錯;但好散囉,同一樣野,幾個板區都有題講;好似奧運外圍賽、巡迴賽咁,唔明點解比賽唔開一個子版塊(開一個2016年巡迴賽子版塊之類),等所有貼集中吹水。現在只開一條貼,就真係好散
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-14 00:45 發表
乒乓論壇唔錯;但好散囉,同一樣野,幾個板區都有題講;好似奧運外圍賽、巡迴賽咁,唔明點解比賽唔開一個子版塊(開一個2016年巡迴賽子版塊之類),等所有貼集中吹水。現在只開一條貼,就真係好散
Yes i agree it

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-14 00:45 發表
Good suggestion. 贊成.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

如若無乒乓論壇,
香港又何來乒壇?

支持hkttf

支持乒乓論壇, 因为論壇帶出好多比賽, 令到乒乓球活動氣氛濃厚,小朋友獲益良多。
Chunchun/Rainbow

個人覺得 hkttf 係香港最好乒乓的論壇,
Keep up the good work.
最好英文乒乓論壇係 mytabletennis.net.

引用:
原帖由 yoyo 於 2016-4-18 12:55 發表
垃圾不是一個人或兩個人說便是
對於我來說乒乓論壇是全港最垃圾的網站
但此垃圾桶实在太多宝
在此我找到波友
打到比賽(不用註冊費)
可以儘舒己見
這裏有無數有質素的板主, JccLee, BrianDD, 勁 ...
感謝分享,我極之贊同
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

發新話題