39 12
發新話題

出售球板少收50元

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

出售球板少收50元

乒乓球商店,少了一個熟客值得嗎?

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2016-4-9 20:48 發表
乒乓球商店,少了一個熟客值得嗎?
願聞其詳

回復 2# 的帖子

上陞威啦 包無氣您受.

~超級榮譽~

駿x ?????????
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 閃人 於 2016-4-9 21:33 發表
上陞威啦 包無氣您受.
睇錯左包你受氣 ....
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-4-9 10:28 PM 發表
駿x ?????????
一樣高高興興上,高高興興走,比$開心

~超級榮譽~

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-4-9 10:29 PM 發表

睇錯左包你受氣 ....
當然受氣,上到去冷氣充足

~超級榮譽~

都吾知閃人講乜

我有錢消費不怕買不到板,只是不要價錢得噤實
區區50元差價,少了我這個渺不足道顧客

~超級榮譽~

多付好閒,但明鋪不做暗事;但有鋪賣假野,才大大件事。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

跑馬日老大咪上去,一味啩第跑馬,彩你有味
主啊, 感謝祢賜我赦罪之恩,
又在我生命中施憐憫.
雖然有時我們會受到鄰舍的惡待,
但求祢幫助我們不要以惡報惡,
相反, 懂得像祢一樣去愛和鐃恕他們.
奉耶穌的名祈求, 阿們.

其實講緊邊間?

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-11 21:48 發表
其實講緊邊間?
呼之欲出

走去20F囉番個彩$1200

~超級榮譽~

[local]1[/local
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

~超級榮譽~

講明先,兩邊都唔識;但人地做乜要減50比你 ;如果係相中個塊 bty,哥仔,平過 bty 個價比人知,有人報串,bty 係好煩,除非佢唔係代理

其實生意難做,如果對方鋪頭既價錢合理,一般都唔會問對方R折頭啦,更何況好多時賣球拍一塊都賺唔到 50 蚊。
反而樓主果句「我有錢消費不怕買不到板,只是不要價錢咬得噤實」,比人好有內地同胞的感覺...

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2016-4-12 03:09 發表
其實生意難做,如果對方鋪頭既價錢合理,一般都唔會問對方R折頭啦,更何況好多時賣球拍一塊都賺唔到 50 蚊。
反而樓主果句「我有錢消費不怕買不到板,只是不要價錢咬得噤實」,比人好有內地同胞的感覺...
有少少似
(乒乓潮文>濃縮版<)

明白了 明白了,  多謝以上各球友  及  一個 叫  Sorry  的 球友 解答,  謝  !

我對樓主沒有好感, 之前佢多次放板的處理手法極不合理, 贈君一句, 己所不欲, 勿施於人
本帖最近評分記錄
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

39 12
發新話題