39 12
發新話題

出售球板少收50元

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
唔平50都放上網! 呃你咪要潑人紅油?

引用:
原帖由 kenken168 於 2016-4-12 15:05 發表
唔平50都放上網! 呃你咪要潑人紅油?
點止呀 ! 等收鋪,  請食 宵夜 添呀 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-4-12 15:07 發表

點止呀 ! 等收鋪,  請食 宵夜 添呀 !
食宵夜分分鐘多過五十元,我贊成要店主請食宵夜

引用:
原帖由 leisurelytt 於 2016-4-11 22:28 發表

呼之欲出
Get 唔到

回復 29# 的帖子

特約? ???
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 sorry 於 2016-4-12 16:39 發表
九龍區得三間
佢嘈旺角果間?
咁20樓呢?

20樓我估是指油麻地果間吧。
九龍點止3間

引用:
原帖由 sorry 於 2016-4-12 16:59 發表
18樓
唔係17B ?

樓主潛水了 知錯了應該

引用:
原帖由 hinjj 於 2016-4-12 18:50 發表
樓主潛水了 知錯了應該
樓主親自示範平價賣板
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

今鑊就睇下件閃令令點造化
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

引用:
原帖由 carltamki 於 2016-4-12 10:20 發表
我對樓主沒有好感, 之前佢多次放板的處理手法極不合理, 贈君一句, 己所不欲, 勿施於人
咩事??

依家生意比網購搶,日本波板空運香港越來越多。

引用:
原帖由 TAMCA 於 2016-4-15 09:26 發表
依家生意比網購搶,日本波板空運香港越來越多。
邊度有得日本網購BTY空運香港? 平過香港買?

折就人家俾,架就自己雕.

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-15 21:09 發表

邊度有得日本網購BTY空運香港? 平過香港買?
因為網上價係 update 快,咁港紙同美元掛釣,日元弱,港紙買咪平囉,你唔係用美金或港紙,貴到你 ;可以一年前,塊板(非 BTY)美金、加紙一樣價;今年,美金平二成,加紙貴二成;
不過 BTY 公價同地區代價公司決定比唔比空運出口

BTY不可以直送香港的!
不過可以先寄到日本國內轉運貨倉,再運來香港!

引用:
原帖由 日橫直削 於 2016-4-16 01:48 發表
BTY不可以直送香港的!
不過可以先寄到日本國內轉運貨倉,再運來香港!
原來香港都係咁 (北美都買唔到日本既 bty);你個提意幾好喎

39 12
發新話題