27 12
發新話題

墨爾本之行

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

墨爾本之行

誰知道墨爾本有地方打乒乓球?

Albert Park
ダニエル・トン

我現在剛到 Malvern,附近有嗎?很想找到球反。

Albert park ,forest hill ,Coburg,而Albert park 個度好多高手打既

引用:
原帖由 alexpingfai 於 2016-4-7 16:20 發表
我現在剛到 Malvern,附近有嗎?很想找到球反。
Malvern 就冇,如果你有需要,你pm我,我話你知

我手機是90277297

每星期五,六 Allen st, Glen Waverley, 近 springvale rd & waverley rd 交界.  晚上 7pm ~ 11pm. 係間小學入面。

收Aus $10, 如果saturday 再打收 $5

如果有朋友在墨爾本而又想打找人打球,可以找我。

http://www.gdtta.websyte.com.au

go to dandenong table tennis club

謝謝通知,可有對頭人名稱或電話,如果方便,可以叫對方pm我。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-4-7 16:34 發表
每星期五,六 Allen st, Glen Waverley, 近 springvale rd & waverley rd 交界.  晚上 7pm ~ 11pm. 係間小學入面。

收Aus $10, 如果saturday 再打收 $5
你話係傷殘人士學校個間?

Handone table club  在那裡?

引用:
原帖由 alexpingfai 於 2016-4-7 16:42 發表
Handone table club  在那裡?
據我所知,冇個和,係呢,你xxx 號係咪你手機?

引用:
原帖由 逍遙子 於 2016-4-7 16:41 發表

你話係傷殘人士學校個間?
係唔系比傷殘人仕讀我唔知,但去過好多次。
但好重要一點係唔好停車在外面路邊,因為一定比抄牌,我都中過招。可以駛入 premise入面停車就無問題。

引用:
原帖由 alexpingfai 於 2016-4-7 16:09 發表
誰知道墨爾本有地方打乒乓球?
到 Melbourne 最緊要食勇記越南粉, Nando's chicken,
Oakleigh Cafe Orexi 的lamb souvlaki

[quote]原帖由 tsomlay 於 2016-4-7 16:51 發表

但好重要一點係唔好停車在外面路邊,因為一定比抄牌,我都中過招。可以駛入 premise入面停車就無問題。 [/quote

Ok ,因為我以前我會停係學校裏面,事關我都係比人抄過一次

引用:
原帖由 逍遙子 於 2016-4-7 17:30 發表
[quote]原帖由 tsomlay 於 2016-4-7 16:51 發表

但好重要一點係唔好停車在外面路邊,因為一定比抄牌,我都中過招。 ...
前年中招, 區區$80澳元,好平

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-4-7 17:39 發表

前年中招, 區區$80澳元,好平
下? 80?乜vic road改左例啊?

仲有,星期日晚6點forest hill 有免費

引用:
原帖由 逍遙子 於 2016-4-7 17:43 發表

下? 80?乜vic road改左例啊?
唔知喎,張牛肉乾係寫咁多。

前年的事

27 12
發新話題