發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表
0 C7 P1 D4 M6 ?. b, I# h你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
" S3 A$ w" Y, W! k  a7 l
1 j5 D* h7 e# F3 X. Z
我未食早餐啊.....8 Z/ ~& `$ D8 [- I1 Q/ @/ G5 U
而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
/ h' _6 X8 e# W3 D" h4 f% i4 U5 X呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
$ R/ U9 j$ f8 x# }1 O
, S9 H0 p7 I7 \
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 9 o- A. X$ t) X
; A8 `8 B& P  s1 J8 E

- ?5 v0 J: r/ d吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
) Z2 u  }" F4 O6 a: J今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. ) [& F) @$ E+ ?, D4 I( r3 s! n( G' Z
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,! C% N9 W. }- l- g' Z6 c. V+ q
真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
2 c1 d6 c! q' d5 [: |9 q) z) i
- R7 [2 c% r  L/ }  b- _' G
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 4 q. i1 Q8 I; f* k# o. u  G8 G7 ]1 f) Z
Sorry 昨天我們買了很多小食....有
5 m+ {5 I  P+ X1 K- x- S. `4 Q6 D; Z, a- l. O- b* Y5 _
蛋糕7 |* N! R2 ^. G4 ]( b0 K

2 U; s- }, b6 \5 U1 s8 Anuts
/ m7 K" |! m: G. B/ C仲有樂天熊仔餅.
( [" p- V- Z6 J  L$ I' |7 z# b$ r8 Y( e0 C0 m4 d3 E# ]
真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
( n  t8 j2 f& D! {8 F
+ i- K# p! J% n1 Y: A4 X
仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
0 `2 O% C; K. w/ w% ]呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
8 H8 z. Z! G' }, x$ I4 R5 e; i
' Q+ o1 Y/ z2 n5 ?- H1 U; Y
真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
. a, H6 a: |: i; v* R' p- Q7 o
5 e5 w, P, n% O- i0 q1 W% V( y5 i& l* A" T6 o* H
真.....係......
6 r( H6 x0 n* X- h/ E

* I# Y1 M, y- Z# u  W0 T係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表 $ [5 m( d+ R" @

1 o# [3 w0 }( m2 g# |! t, e! Y; ~/ A
d 香蕉干 好好味 liness" />
) |/ v6 T0 {. j) n, ?. t4 p* I1 r. c" R; `$ R$ }7 d; y& l
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
# S6 Z( r# K7 F% z# a  t果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題