發新話題

【樂天月賽】10月18日 (六) 12:00-16:00pm 鯉魚門體育館

【樂天月賽】10月18日 (六) 12:00-16:00pm 鯉魚門體育館

比賽成績及活動相片可在以下網址找到:
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=8508

日期:10月18日 (星期六)
時間:12:00-16:00pm

地點:鯉魚門體育館
地址:九龍油塘鯉魚門徑6號鯉魚門市政大廈2樓乒乓球室(若不清楚的請PM我)
人數 : 16人

比賽形式 : 分四組 : A組、B組、C組及D組;
                 每組分別進行單循環並以 3 局 2 勝 11 分進行比賽;
                 每組首兩名進入八強以單淘汰 5 局 3 勝 11 分進行上線比賽;
                 每組次兩名進入下線並以單淘汰 3 局 2 勝 11 分進行比賽。
參加費用 : HK$30/人
獎品 : 設冠亞季殿軍,各得獎牌一枚。

場地安排:

時間

1號場

2號場

3號場

12:00-14:00

tong3307

logtincom

Myron

14:00-16:00

明天

bond

kwokwy

特別宣佈:

請查清楚10月18日有沒有比賽撞期,

例如全港公開乒乓球團體錦標賽等,謝謝!

分組名單:
A組:bond,Happy仔,oper8648,HKSpurs
B組:bd_fan,Susanna,Myron,dragonfly
C組:tong3307,james007,輝少,pingpong
D組:乒乓小子ben,新手上路,明天,7jack7

先到先得形式公開報名,參加者可以pm我留電話

(1)明天(cfm)
(2)bond(cfm)
(3)Myron(cfm)
(4)tong3307(cfm)
(5)乒乓小子ben(cfm)
(6)bd_fan(cfm)
(7)新手上路(cfm)
(8)Susanna(cfm)
(9)oper8648(cfm)
(10)HKSpurs(cfm)
(11)7jack7(cfm)
(12)dragonfly(cfm)
(13)輝少(cfm)
(14)james007(cfm)
(15)pingpong(cfm)
(16)Happy仔(cfm)

請參賽者於18/10(六)11:55am到鯉魚門體育館2樓乒乓球室門外報到!

個日期係咪寫錯咗?應該係10月18係咪?
本帖最近評分記錄
  • logtincom +5 Join Ball Game 2008-10-1 20:34

thx,因為copy問題抄錯左

回復 5# 的帖子

ok~歡迎

回復 7# 的帖子

唔打~負責搞

i like to join

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-10-1 23:56 發表
i like to join
好...歡迎

引用:
原帖由 明天 於 2008-10-1 23:15 發表

甘中間有空檔GE話, 我set 比練波
今次因為唔知12-2pm2號場邊個book左,
所以搞到時間都好緊下,
不過我打算4-5pm都可以book下台私片

I will join.

回復 13# 的帖子

OK

I join, thanks!!
本帖最近評分記錄
  • logtincom +5 Join Ball Game 2008-10-2 09:40
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 15# 的帖子

ok~歡迎

JOIN
本帖最近評分記錄
  • logtincom +5 Join Ball Game 2008-10-2 13:27

我都參加。
本帖最近評分記錄
  • logtincom +5 Join Ball Game 2008-10-2 13:27

回復 20# 的帖子

ok,thx
,到時再比結果你睇

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-10-2 10:47 發表
樂天月賽
你又想玩嗎?

若1-12號參加者收到1#的消息後想退出比賽,
可以pm我/留言示意,謝謝

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-2 09:58 發表

你又想玩嗎?liness" />liness" />
佢想參考呢次賽事, 之後搵個浩天年賽!

sorry, i need to work that day . so pls release my place. sorry, sorry.........

發新話題