發新話題

[球板討論] 日直橫打專用乒器

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
引用:
原帖由 patrick753 於 2016-4-1 17:26 發表
目前我仍是左推右攻,
考量到以後年紀大了可能跑不動,
所以也搞了一隻日直橫打的特注備用。

我的部落格 ...
好板
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

好板。

單檜真係一分錢一分貨!

仲有邊款日直可以兩面貼膠?

引用:
原帖由 gattfry 於 2016-4-2 11:50 發表
仲有邊款日直可以兩面貼膠?
角型既真係要訂製先有。

檜木都係圓型陰陽板個類

反手貼左brycehighspeed
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • 勁揪俠 +10 Nice rubber, nice blade, nice pics. 2016-4-11 11:41

引用:
原帖由 tingding 於 2016-3-31 23:38 發表
https://youtu.be/022IEZ0JED0

雙MFP 厚度8mm

呢塊專係為橫打 or 倒板而制既角型日直,各位師兄唔使再
這塊板好打嗎?打新波夠力嗎?

引用:
原帖由 gattfry 於 2016-4-11 11:36 發表

這塊板好打嗎?打新波夠力嗎?
夠,岩岩好

重要睇你用咩膠

你是:  正 MXP + 反 Bryce High Speed?

我打Nittaku 另一塊: "雅", 都好好打, 但板面好細

你係邊打開,就腳我借你打下你先決定買唔買

呢塊都唔係大嫁,只係有角型咁解

重心係拍頭

不如book 場打番場波

等你番來先

我係將軍澳打開,有個群

i want to play also !! in kowloon ?

引用:
原帖由 felixcatcat 於 2016-5-27 11:52 發表
i want to play also !! in kowloon ?
將軍澳區,你可參加我舉辦的球局。

星期一 星期5晚

引用:
原帖由 Kenixting 於 2016/3/31 23:38 發表
https://youtu.be/022IEZ0JED0

雙MFP 厚度8mm

呢塊專係為橫打 or 倒板而制既角型日直,各位師兄唔使再
請問 ‘‘改名‘‘ 是一個 ‘‘功能‘‘ 還是特别申請的? 定係 ‘‘被‘‘ 改名??? What happened?
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-28 00:06 發表

請問 ‘‘改名‘‘ 是一個 ‘‘功能‘‘ 還是特别申請的? 定係 ‘‘被‘‘ 改名??? What happened?  
申請。我叫kenix

塊MFP 好似幾抵玩,攪到我想買塊試下日直橫打同中直有咩分別

引用:
原帖由 garyfish 於 2016-5-28 11:16 發表
塊MFP 好似幾抵玩,攪到我想買塊試下日直橫打同中直有咩分別
你係邊頭打開,我借比你打2野

呢塊我也有玩,7.5mm 正手T05 反手sigma2, 力水非常充足,不過手感有啲怪,可能自己打開中直關係。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

發新話題