34 12
發新話題

不如一次過改到網球直徑咁大!
以後50年都吾需要改制!

灰心,失望

與其留係國際乒聯,不如退出維持正統乒乓球好過
本帖最近評分記錄

乒乓球改大, 球板又要改大, 波檯又要改大
如果改晒所有野, 但都係中國球手壟斷的話 . . . 唔通改返轉頭

本帖最近評分記錄

第二時塊塊板要做到大塊個朱世赫

oh no......又改

國際乒聯痴X線,搞咁多嘢,
不如唸

之后的文字出唔到????

唔通習小小隻手已到.....

引用:
原帖由 tomcat 於 2016-3-31 00:52 發表
不要打 香港字體

引用:
原帖由 joshualee 於 2016-3-31 01:00 發表

不要打 香港字體
唔該CHING

引用:
原帖由 sorry 於 2016-3-30 17:24 發表
國際乒聯主席維克特表示,瑞士乒乓球協會增加球網高度提案已經獲得國際乒聯通過,但具體如何實施,球網高度增加到多少,這些都還需要有關部門進行相關的測試和檢驗。但這並不是乒聯改新規則的終結。國際乒聯難以忍受 ...
其實有無方法比公眾向ITTF反映意見呢?

定係佢地只會閉門做車??

44mm打過,直頭打網球,離台打

可能又要預備購新器材了
<-->
.

點改都好都係中國贏架啦,之前改完咪又係一樣
本帖最近評分記錄

成日改,好很煩呀!

Cap 水就cap水啦!
「天下武功,無堅不催,唯快不破。」

苦練秘技: 狂風刀法 -- 飛沙走石十三式; 聖火令
Setup 1:  Cybershape blade - 729 Battle II National - 729 8-40 mystery III
Setup 2:  Butterfly SK Carbon - 狂飈3 Neo - Victas spectol S1

唉!唔打波了!

對我哋業餘波友黎講,改下都無壞,可能現在嬴唔到嘅人,將來嬴到呢……例如求求其其攞塊長膠都打嬴人嘅猫猫(猫哥)

[quote]原帖由 KKFan 於 2016-4-1 21:24 發表
對我哋業餘波友黎講,改下都無壞,可能現在嬴唔到嘅人,將來嬴到呢……例如求求其其攞塊長膠都打嬴人嘅猫猫(猫哥) [/

quote]

玩野
小心比人 Ban IP
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

34 12
發新話題