50 123
發新話題

[球板討論] to be deleted

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

to be deleted

Please delete this, administrators. Thanks.

本帖最近評分記錄
  • 直直地 +3 無曬日直,買都買唔切。。。哈 無得簽。 ... 2016-3-26 22:45
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

支持一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-3-26 23:14 發表

Brian 前輩。請受在下一拜。
可否講幾句介紹下支板?
係藝術品!
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

多多指教。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 BrianDD 於 2016-3-26 23:08 發表
支持一下
你個台灣fd整嘅球板真係靚到不得了…
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

回復 3# 的帖子

好浮誇

回復 4# 的帖子

是一台灣製板達人全手工製作球板
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我有一塊特注, 購自一位要執屋大清貨的師兄... 全新收番黎平過香港買市場版G-MAX.

Butterfly G-MAX 特注 10.5mm (97g) + T64

遲D補相.
本帖最近評分記錄

有閃光5号丸型拍算唔算日直,不論算唔算都恭喜大家玩得開心
本帖最近評分記錄

BTY RSM G-MAX + TIBHAR MXP~~
本帖最近評分記錄

來報到,
日直收藏數量太多,
實在難以一一統計,
大約 60 上下吧 !

目前使用 :
1.蝴蝶小拍面特注+ BHS
2.尾州特別御注文品 + G1
本帖最近評分記錄

體驗性質: 銀河982美洲檜. 729-40 Mystery.
報上嚟幫下拖.
本帖最近評分記錄
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

回復 17# 的帖子

BHS = Bryce High Speed 蝴蝶
G1 = Nittaku G1

回復 22# 的帖子

是啊,
應該沒有其他膠皮名為 G1 吧 !

darker 90 + T64fx
本帖最近評分記錄
darker

我用呢塊
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 金擇魚 於 2016-3-30 01:34 發表
我用呢塊
可否介紹下

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-3-30 06:42 發表

好型! 可以介紹下嗎?
要打好日直,用呢塊板每fing幾千下,板正手實沖.

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-3-30 22:59 發表

Ting 兄,4 塊板之中 Cypress JP II 才是你的主板嗎?

藍柳 同 雙面角

其實我既主拍係.............呢塊.

50 123
發新話題