發新話題

[球板討論] 大家有興趣重啟 ‘‘日直 簽到處‘‘ 嗎?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

大家有興趣重啟 ‘‘日直 簽到處‘‘ 嗎?

有無人有興趣? 有無人可以充當管理員? 好想大家一齊簽啊。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 atrix 於 2016/3/26 18:43 發表
想問樓主

設立了未?
在下 只係小卒一名。唔知應該點做。驚太魯惘。。。

不過大家反應都幾熱烈,所以好想做啲嘢。。。

趁住 復活節,不如胆粗粗開個 簽到處 復活帖 試下 work 唔 work 好嗎? 擇日不如撞日,就今晚?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2016/3/31 14:21 發表
下次 請 PM 我,否則我未必看到所有 POST ,現安排勁揪王做版主,如有其它意見歡迎提出

另現設六個分類
1) 器材討論
2) 吹水
3) 照片
4) 其它
請況有點尷尬。但還是先説 ‘多謝‘!

原意只係想 keep update 個簽到處。既然係命運安排,在下即管一試吧。

引用:
原帖由 tingding 於 2016/3/31 16:35 發表
可以。

我想問如果要申請板主需要什麼條件,我想申請日直板主
太好了。如果你可以接手就好了,在下正在頭痛,覺得有壓力。

引用:
原帖由 tingding 於 2016/3/31 16:52 發表
感謝。。。。。。。。
May you PM (=^x^=) to request for it?

引用:
原帖由 tingding 於 2016/3/31 18:36 發表
話要注冊一年,或睇下有咩貢獻。

等我出多點文先
好。葵手合作。請多多指教。

引用:
原帖由 tingding 於 2016/3/31 18:53 發表
大家多交流。
Hey Ting hing, come here: 緣聚網上話乒乓 II

發新話題