發新話題

【早操球局】10月4日〔星期六〕9am-11am 歌和老街壁球及乒乓球中心(完)

【早操球局】10月4日〔星期六〕9am-11am 歌和老街壁球及乒乓球中心(完)

地點: 歌和老街壁球及乒乓球中心
場地: 四 號
費用: 十圓

1.  bd_fan
2.  Riccardo
3.  ils1
4.  memorlok

單、雙打皆可、旨在球技切磋。
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-10-1 08:19
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

BD_fan 你好。
我雙打不會打,單打也很渣,可以來嗎?

Riccardo

球技切磋,不論高低,(其實我都吾力得去邊 ) 有興趣請 pm 留 ,謝謝!

引用:
原帖由 ycy100 於 30-9-2008 23:26 發表
in mainland China, no duck fight !
Next time la!

i join

引用:
原帖由 ils1 於 1-10-2008 18:51 發表
i join
請 pm 留 ,謝謝!

引用:
原帖由 ils1 於 1-10-2008 18:51 發表
i join
ils1, 已收你的 pm , 到時見!

球技一般, can i join?

早場開局
唔通我知
打得少

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2-10-2008 20:25 發表
早場開局
唔通我知
打得少
晨禁早要操醒你,真係打得少

兩位大哥 (memorlok and makfs),請留 ,以便聯絡!

pm 左你了. 希望個日唔好打風啦

引用:
原帖由 memorlok 於 3-10-2008 00:01 發表
pm 左你了. 希望個日唔好打風啦
收到 u're phone no., CU tomorrow!!

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2008-10-2 20:25 發表
早場開局
唔通我知
打得少
fan fan, 有波打,無巴打!

引用:
原帖由 makfs 於 3-10-2008 16:56 發表
pm了
sorry! makfs兄,已經Full 左,下次再約!(除非今晚有人退出另議)

發新話題