發新話題

誠徵 女波友 打區賽混雙!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

誠徵 女波友 打區賽混雙!

一年一度o既康文署區賽又黎啦XD 唔知大家準備成點呢!?

小弟今年23, 由細細個就開始打波,都打左好多年ga la,
橫板兩面反貼,實力我諗丙組左右啦,
不過到最近大學畢業先入會打乒總o既比賽,
所以如果要人權指數(排名分數)o既就恕我未能提供
但係之前一直有打過分齡,學界和恆生比賽,最佳成績分齡拿第二!
技術,意識 方面 我相信一定夠打區賽,唔會令你失望!

技術要求:
- 排名無限制, 反正不是打乒總比賽! (迷之音: 自己無排名,唔敢要求人地太多渣 =.=")
- 有一定打比賽的經驗,認為自己技術,意識不錯, 能夠和平的跟別人合作溝通戰術
- 請PM我,告訴我 你有多棒 多厲害 :)

如果有女性波友想打混雙但係又未揾到PARTNER不妨PM一下我XDD
或者未打過混雙但係又想試下o既 都歡迎PM我 :)

其實你有誠意啲 就唔好開新account 揾partner
同埋公開下自己身份等識你的人可以推薦下你

假如你係論壇真正新人 可以去join 各大球局 你有人緣的話自然有人夾你混雙

冇人知你係乜水 就想有女球員走出來同你夾混雙 你係都敏俊定係陳展鵬?

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-3-21 11:33 發表
其實你有誠意啲 就唔好開新account 揾partner
同埋公開下自己身份等識你的人可以推薦下你

假如你係論壇真正新人 可以去join 各大球局 你有人緣的話自然有人夾你混雙

冇人知你係乜水 就想有女球員 ...
呢位師兄,我反而想知道ACCOUNT 既新舊同誠意有關?
每個ACCOUNT都係由0開始, 你係第一次上FORUM? 定係你個ACCOUNT 唔係由0開始?

定抑或係你想講最少要POST數量 / 論壇分數去到一定數量先可以開POST招隊友? 你係邊度睇返黎GA? 連系統SETTING都無呢個規矩囉

利申 我係男, 咁打混雙 當然係招個女隊友

呢個論壇講O既係乒乓波, 呢個版講O既係乒乓波 波友, 呢個POST講O既都係招波友. 咁你所講既 都敏俊, 陳展鵬 係大家都耳熟能詳既明星 定係 佢地係某D好波之人O既別名?
需要補充一下嗎?

即時諗到家有囍事1992星爺一句對白
ダニエル・トン

引用:
原帖由 Last_Exile 於 2016-3-21 21:49 發表

呢位師兄,我反而想知道ACCOUNT 既新舊同誠意有關?
每個ACCOUNT都係由0開始, 你係第一次上FORUM? 定係你個ACCOUNT 唔係由0開始?

定抑或係你想講最少要POST數量 / 論壇分數去到一定數量先可以開POST招隊友? 你 ...
咪睇下邊位神經病跳出來同你夾混雙囉
召人打混雙召到要隱藏身份。。。。有人出來見你的話 係波友都叫果位女性要小心你啦

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-3-21 22:18 發表

咪睇下邊位神經病跳出來同你夾混雙囉
召人打混雙召到要隱藏身份。。。。有人出來見你的話 係波友都叫果位女性要小心你啦
或這我係度介紹返, 其實FORUM入面用戶之間可以PM人O既, PM完自然就會知道大家O既身份.
同埋各位約得出黎打波O既 都會係康文署轄下O既體育館, 區賽O既比賽場地就更加唔使講, 又有咩問題呢? 定係你對康文署O既設施無信心?

另外, 你本性係善良O既,因為你會關心他人叫佢地對我小心D, 不過請勿忘記提醒D女仔對其他人都要小心D, 否則佢地會更加容易被有心之人傷害到.

THINK GLOBAL, NOT LOCAL!

路过!!
不过討論啲内容有点火藥味和有点莫名其妙。
本帖最近評分記錄
  • iammalin +2 非常贊同 2016-3-23 18:49
苦練基本功,共同學習!

推...........

其實大家有否發覺乒乓球  20 個 男子 中  都未必有一個 女子  打乒乓球,   乒乓球真係博大精深,  难學难精,    唱 K  啦   大把女  K 脚,
本帖最近評分記錄

對不起  !  羽毛球 應都很多女子組,  因 羽毛球 没有施轉,  另很多女士 吾識打波 都可在球場上 濫竽充數
本帖最近評分記錄

DLWTONG  球 友,  請問 是 什麼對白 ?

即時諗到家有囍事1992星爺一句對白

crystal  有球友贊你的正手擊球動作基本功好,   你可以回應一下參加以上 球友 徵 女子 打 混双 增加一下出戰經經驗,   球友贊你 打乒乓球 有天份呀,  不要浪費 !!!1

我而家相信 9 分  天份   一 分後天努力,  唉  !

其實最好方法係去球局打波, 認識多D女球員, 又可清楚大家打法是否夾到, 萬一PM出來, 對方唔啱, 亦無謂傷女孩子既心靈呀

發新話題