38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~
/ L+ n4 f5 n! e5 d9 j8 E2 s要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名!
* c  Y" `: _( D* f) O# N: Q! L: o  L
) Z2 Z! Q) |# S1 h$ q6 v你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
( i" X% Y- Z6 N' [( F
% Y& h1 _. e5 `5 X- O王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
, x/ q4 S* C. D- _

) Z; C9 V6 h; D7 {4 n哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,5 n7 y' z- d0 N" i/ f; E

$ R/ y0 L! j. \# Z. P; a6 B撞正班評判鍾意邊類型既歌. 8 U4 }0 l9 ]7 Q) N+ ~. r
: s5 z% B( e" y. D; Y8 v; B
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 0 z* g6 n2 X! \. r" A) P
0 h, `8 a1 H7 c0 Q. O6 b
+ S* j3 p8 G' s7 V" j
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
9 ~- j8 f& }; ]: o# @( j
3 `' ?8 v0 M& G, U' _% g撞正班評判鍾意邊類型既歌. , X2 Y5 n: I# C2 U+ b

9 m7 ]: P# T$ J$ |打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
: S8 o0 O  r* V$ y7 z3 L# L" z2 M0 \

: ^. ]: g; ]  T; t% E) O5 S防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表 $ b( U' g: h" }  V  x; U/ `

O+ B/ X; E* d/ c9 @
, Z% D7 v+ R- e哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩," L4 y" v: S2 k
1 h0 A; A8 N! q( M$ t
撞正班評判鍾意邊類型既歌.
( q2 I0 ~8 D1 j: D: u, B! w% O6 w* B( M
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
; x. I8 }& a+ U2 l2 }& W1 i2 l+ S3 l" o+ ~( A7 K4 W1 a* u# a& Q
守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表
- I) d5 M1 b+ f5 K$ x  o5 ]- m8 V/ u% w  v. a+ k2 O# {- R  Y2 N
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
  V& @- A: b: L; x' L5 J
% d( m+ X5 R* f$ p& b1 e你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!!
, {/ A! d/ ~1 l2 L; \, `6 Z7 n' R+ a% g- k# J% m
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

! B4 _9 g& r% o% E: _

, D2 s. X; l; ~* n最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........4 Z$ b# b+ F$ M- {9 v$ N* t

% x) v! g. H6 W. ~5 W& W
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表
3 u7 a- L6 \% r6 S1 H; c) I+ }8 I- C" s# N) |& i

3 D- r9 M1 P) h. ^0 @) n* f" i最近排隊情況
' A% ?+ o- M' K  m' d, W* k" N  [
* V% }; b. ^4 y4 L) A2 E

3 |2 n8 h0 V6 s; U. E嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表 + B" o. M" V* @. ?$ ]
. G/ q" @) x1 C: ?0 }& p* K
等買書==
. }  k; t, Q# K5 o$ z

* l8 A* I* g" P3 Z' I- }( _書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題