38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~- X# j# \/ B0 V
要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名! , E2 s4 K5 N/ j5 w, n; x1 V
+ A1 z: l1 F- R$ {1 `0 {" f
你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
* I. _1 Y  |3 |9 p' _( n9 Y: K/ z+ \4 e3 u- G3 O
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
- C) M6 F7 W3 M/ x8 w7 ]/ ^6 @

6 _) R+ B+ A* z' ?: H+ C( ^: j哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
, {% e/ U+ j% F/ r" t: n9 b6 a% }
' s  I/ w! B. c* O$ r撞正班評判鍾意邊類型既歌.
9 [$ U8 Z" j, F6 v" A9 }& S$ }0 l6 j& u
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 + \/ }! s( A' G9 J

+ J- H$ v/ C: x6 z5 P
0 k, b- b. Z4 I  e( f7 r哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
' g5 Y$ n# ]. B" q2 Y& Q2 f0 J8 f' ]$ S2 _# m2 S  _
撞正班評判鍾意邊類型既歌. . l4 n1 k& _) q) g
. L9 X1 H% g4 B4 o8 d
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
$ u+ }$ Y* ~5 T8 P8 X/ Z$ Y

: @/ l6 r0 a; `# y4 B3 D防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表 3 }& N4 }7 K" l; o. p9 H4 r1 e

- `3 B4 b7 {! z2 N$ k5 H5 U) Z& T9 Y3 ^( T( H9 o" R
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,% A: a6 c$ b' q+ i
' I4 U3 ^, T& S! O8 n4 ?
撞正班評判鍾意邊類型既歌.
) m$ j) ~% A4 h5 M! X* q
0 H( r" Y" T+ l+ `  N+ X5 r打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
) n+ X  |( i( e& h/ x" W5 `, W

" b, d3 [& l" C  x4 F$ {0 K) U! A* _守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表 $ E0 {9 o6 I! ]$ I, w

2 |8 Z" }* h5 q防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
; T8 o0 F7 n( E- U
* ]- b% a8 T! t: x2 g! R' b
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!!
  c# z' p& t+ q+ {/ r+ ]( ?( F1 y+ q1 \( t
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

& B) b, ]- T- A8 |$ I5 n6 Y4 e

; S5 D, M/ j  \0 |! `6 v最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........& n( S* |# n1 k$ t. f7 k  o
; `5 d2 o5 f+ J" L
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 8 o3 h6 M3 V4 ^4 X

, b. E$ B! K0 q
3 c# H4 z6 T) `9 z6 C& ^$ V' E3 Z最近排隊情況
  b0 G. Y% ^, R6 r$ l

( I& r0 q  L7 n# f! y0 D0 P4 a% ?1 f" x
嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表
1 G: |$ A& [# x6 n2 C+ a
* e2 {/ o9 |5 W. m3 H等買書==
1 v9 _1 X4 T' e9 `( w& O5 z  m: N" V5 ~0 X4 T( n6 V) X$ ?
書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題