發新話題

[膠皮討論] 請問Andro Ligna F.R. Off性能如何?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
吾好買啦,學我咁,練好自己先
首先要知道,你打波是為了贏波定玩器材?

贏: 是否要多練習?
器材: 是否需要錢? 如買了器材,不適合,那又怎樣算呢?

我會建議選定一塊自己適合的,作終身打,這樣會練到手感

當然,我知道我地男人是多心及鍾意新野,不過同樣我地也要學識管理,管理好自己的錢及情緒,這是上帝主教我們的^^
本帖最近評分記錄
  • iammalin +2 非常贊同 2016-3-10 17:29

或者你也可先看看你的標題,你曾經擁有過的板.....

曾經擁有Prasidha-Ambawa/Stiga-Energy wood,OC,Optimum Plus,Nano OC,Carbo7.6,ClipperCR/Banda-Taurns/Sword –V70,Nano 7/DHS-狂飆王,狂飆晧x 2,H-WL/BTY-Viscaria Light/SanWei- A5/TSP-Hino Carbon/Nittaku-Rutis,Runlox5,Septear/Tibhar-ForcePro Black,Red Cypress/Yasaka-Max carbon 3D,Silverline Carbon,Silverline9/Donic-Ovtcharov Senso,Persson CarboTec, Persson PowerCarbon,Interface7/5.
本帖最近評分記錄

係呀,所以我咪封頂law

不緊要,時間證明事實^^

引用:
原帖由 iammalin 於 2016-3-10 17:35 發表

師兄,我相信你
多謝信任

引用:
原帖由 iammalin 於 2016-3-11 14:19 發表

明白,願意是想告誡年輕人不應沉迷器材,應改善技術 始終乒乓球系打一生
可能言辭間令師兄感到不舒服,在此向師兄道歉!
我亦都明白買板系能滿足自己的慾望
買到塊好板會覺得好有滿足很成就感
但若你技術得到提 ...
我既意思同佢一樣,可能大家言語間有誤會

Rayz, 如有得罪,請原諒^^

引用:
原帖由 iammalin 於 2016-3-11 17:41 發表

英雄所見略同
Ray哥大人有大量,吾會同我地計較的
其實都系有感而發,有d人將輸贏歸咎於球板
輸波就換板,墮入一個惡性循環的圈
不斷換,永無止境
吾換膠就換板,吾換板就換膠。
如果系想尋 ...
非常同意,我以前打波時都一樣

發新話題