發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

引用:
原帖由 oper8648 於 2008-10-3 08:41 發表
Oper - MB 組報到 。
有局及其他活動,會儘量參加。
Welcome.............Oper8648
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-3 01:06 發表
oh.sorry....我唔係咁意思,我近來一個月前先玩番,四肢彊硬好似石樁咁唔識打,追唔番以前自己細個 d 手感咁解.....   不過自己技術都係有限公司來的 ......係度做咗 cd-rom 個零月先有番 d 現代知識 ,, 還要 ...
唔緊要呀,有心打返波就好。我都係聖誕先打返波,初頭都覺得自己好鈍,不過而家慢慢都有返啲睇頭啦。

好高興有咁多人喺呢個餅局報到。不過好奇怪有咁多MC組(或更加細)嘅兄弟報到。我又唔係話唔歡迎,不過MC組正值壯年,正是花樣年華,竟然要加入餅局,係咪有點兒那個呢!

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-3 09:08 發表
好高興有咁多人喺呢個餅局報到。不過好奇怪有咁多MC組(或更加細)嘅兄弟報到。我又唔係話唔歡迎,不過MC組正值壯年,正是花樣年華,竟然要加入餅局,係咪有點兒那個呢!
我古佢地系想從D老師傅級身上學反一招半式 ...........Like you & Old cake
最新乒器...........................................

回復 104# 的帖子

你意思係話我同 old-cake 向啲老師父偷師?係呀,我哋要響應政府呼籲,終身學習呀

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-3 09:08 發表
May be they want see who is the MB group's 郭躍華,

KeKeKe

649 MAA group in here.................大師兄

好羨慕,我都想打多20年波,不過後生時誤入歧途,揀咗呢種打法,睇嚟兩三年內就要收工或者轉形

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-3 06:07 發表
好羨慕,我都想打多20年波,不過後生時誤入歧途,揀咗呢種打法,睇嚟兩三年內就要收工或者轉形
無走火入魔咪得囉!

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-3 01:06 發表
oh.sorry....我唔係咁意思,我近來一個月前先玩番,四肢彊硬好似石樁咁唔識打,追唔番以前自己細個 d 手感咁解.....   不過自己技術都係有限公司來的 ......係度做咗 cd-rom 個零月先有番 d 現代知識 ,, 還要 ...
吾好介意,我地呢班老餅成日都係到講笑架作,老實講,論体力,反應,点夠班後生仔丫,我都係舊年尾先開始打返波,我有老花+近視+散光,打波時都係攪估架咋,打多D咪好D lor, 遲D再有局一齊玩la........

引用:
成市人早熟早殘ma!!!
加上香港最光輝0既八九十年代正值mc組 的十零廿歲, wet得多到 三張中已經回塘啦

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-5 15:35 發表

加上香港最光輝0既八九十年代正值mc組 的十零廿歲, wet得多到 三張中已經回塘啦
Bartender, u look like 22!

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-5 19:05 發表

大家都覺得八、九十年代係香港最光輝嘅日子?我都好懷念嗰段日子呀!大家嗰時做緊咩呀?睇嚟聚會當日少不免大想當年!

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-5 19:15 發表

大家都覺得八、九十年代係香港最光輝嘅日子?我都好懷念嗰段日子呀!大家嗰時做緊咩呀?睇嚟聚會當日少不免大想當年!
當年...........0既老蘭好玩好多, 冇咁重遊客色彩,起馬萬勝節唔會實施人流管制先啦

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-5 19:09 發表

Bartender, u look like 22!
THANKS MR. KING

咁都比你發現? 係喎,出面重有22係街數未清,

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-5 15:55 發表

當年...........0既老蘭好玩好多, 冇咁重遊客色彩,起馬萬勝節唔會實施人流管制先啦
... ... but too many people dead in 1999

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-5 19:25 發表

八十年代初老蘭仲未係而家咁樣,各位當時嘅年青人會去邊度呀?大家仲記唔記得(或者有無試過)係家樂商場門口等「開P」嘅日子呀?

八十年代初未夠秤, 我入行( 去浦)始於 八十年代尾廣東道 canton

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-5 19:28 發表

... ... but too many people dead in 1999
記得喎晚收工唱k唱到天光, 以前D CALL 機好雞收唔到call, 返到屋企先知大劑,嚇到呀媽

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-5 16:10 發表
八十年代初未夠秤, 我入行( 去涌) 始於 八十年代尾廣東道 canton
After 4 June, 89.. ...

發新話題