發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

我都中左灣仔MB組, 至於不才個名, 可以私下問小過童

可以參加嗎 ?

MB 組Topgun 報到 ,有局及其他活動,預我呀。

引用:
原帖由 Polyman 於 2008-9-30 23:43 發表
我都中左灣仔MB組, 至於不才個名, 可以私下問小過童
Polyman, ,上次觀塘你同小過童戰後,今次港灣道又會見到你啦,你記唔記得我?
想唔到灣仔區分齡比賽雖然得24個正選,內已有四個hkttf會員,其實其中一個後補也是hkttf會員呀,大家努力呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-30 20:18 發表
師弟,你起碼細我20年,第三梯隊就差唔多
師兄你都係剛剛先到MB組遮
唔好講到我咁細個呀

大家好  !!!!  我新人黎......最近先打番一個月...... 唔夠 d 細路快喇 ......我耍入老餅組.......  36 碎 mc  組.......  i join ........沙田友
滴達仔神人

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-1 21:05 發表
大家好  !!!!  我新人黎......最近先打番一個月...... 唔夠 d 細路快喇 ......我耍入老餅組.......  36 碎 mc  組.......  i join ........沙田友  
咁您今年犯太歲喎!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-2 00:37 發表

咁您今年犯太歲喎!
算命的...還有天機洩露嗎  ?  
滴達仔神人

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-2 00:43 發表
代feideepking大師 答: 個市短期會有波動, 少掂為妙(廢話)

Mc 組bartender 報到 ,有局及其他活動,預我呀。

引用:
原帖由 rmak2222 於 2008-10-1 07:41 發表
可以參加嗎 ?
已加入,請看第一頁
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-2 01:14 發表
Mc 組bartender 報到 ,有局及其他活動,預我呀。
歡迎酒保兄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-1 21:43 發表

代feideepking大師 答: 個市短期會有波動, 少掂為妙(廢話)
仲有, 個市跌唔落就有機會升返!

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-1 21:13 發表
DickyHo, 天機唔可以講; 契機要留意; 本命太歲出名勁, 看次要港聞可留意到多時當事人主要是30歲(沖太歲)或36歲(本命太歲)!

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-1 21:13 發表
補充:
可以配帶三合或六合生肖飾物頂住.

六合: 雞
三合: 龍, 猴(呢個今年肯定無犯太歲, 首選 )

回復 95# 的帖子

有雞形 既飾物嗎 ..食多 d 雞得唔得..
滴達仔神人

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-2 18:14 發表
有雞形 既飾物嗎 ..食多 d 雞得唔得..
蝠鼠吊金錢可以代表鼠; 鳳凰飾物可以代表雞!

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-2 00:35 發表
吾好以為老餅打波會好慢,其實吾一定架,阿KWOKwy係MB组,郭躍華式打法,右直全枱正手弧圈,好勁架

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-10-3 00:06 發表

吾好以為老餅打波會好慢,其實吾一定架,阿KWOKwy係MB组,郭躍華式打法,右直全枱正手弧圈,好勁架images/smilies/default/lol.gifimages/smilies/default/lol.gifimages/smilies/default/lol.gif
oh.sorry....我唔係咁意思,我近來一個月前先玩番,四肢彊硬好似石樁咁唔識打,追唔番以前自己細個 d 手感咁解.....   不過自己技術都係有限公司來的 ......係度做咗 cd-rom 個零月先有番 d 現代知識 ,, 還要多向各餅兄請教.. ...
滴達仔神人

Oper - MB 組報到 。
有局及其他活動,會儘量參加。

發新話題