發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

10/10/2008  yeungchunfai (MA group)

Sorry , I should be MB  (yeungcunfai)

10/10/2008  yeungchunfai (MB group).

May I join the competition ?

引用:
原帖由 新手上路 於 2008-9-30 16:30 發表
我又報名(代人)
yeungchungfai (MB組)

另請問我自認老餅MC組可唔以參加?
Sure............why not .?
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 yeungchunfai 於 2008-9-30 16:40 發表
10/10/2008  yeungchunfai (MB group).

May I join the competition ?
Add................see u there, and please PM me list your contact phone no. for future contact.

最新乒器...........................................

回復 65# 的帖子

小過童兄,睇嚟有唔少朋友仔想join我哋雙十個局,你點睇?因為剛才check過已經無哂枱,無得加枱,使唔使設個上限?

仲有就係我哋一路都無話個球局使唔使夾錢,我本人無所為,你話事啦(因為你加咗50分,所以你要出主意

回復 66# 的帖子

已經在 post 後加了 ( FULL )

無乜所謂啦..............第一次球局

打完波去啤啤先再講啦............或者我地出波鐘錢,有人會出啤酒錢唷

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-30 16:57 發表

Sure............why not .?
Thank you,
More game, More friend

老餅 MB 組報到先,不過未必得閒 join 球局。

回復 67# 的帖子

既然係咁,嗰晚就實行唔開車嚟啦。

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-30 17:24 發表
已經在 post 後加了 ( FULL )

無乜所謂啦..............第一次球局

打完波去啤啤先再講啦............或者我地出波鐘錢,有人會出啤酒錢唷
AA la, It just only around $15-20 per head, no problem la,

啤啤?   打完波再講啦,  it may be much expensive wo------------------------

回復 71# 的帖子

我抽中咗灣仔區賽,有無MB嘅師兄中呀?

wow, a great response from MB and MA group,
unexpected

40年唔係好長遮@_@
到時都五十幾喇(如果未世界未日既話[@.@])

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-30 14:53 發表
40年唔係好長遮@_@
到時都五十幾喇(如果未世界未日既話[@.@])
Log, 吓 ! 咁四十年後係官涌球館見喇!

回復 66# 的帖子

出得來玩,預要AA制
波與酒, 我最愛

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-30 18:15 發表
no la, but 我抽中咗north區賽....

haha 我又做老餅第二梯隊

回復 78# 的帖子

師弟,你起碼細我20年,第三梯隊就差唔多

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-30 18:15 發表
我同PL 都中左MB組呀

發新話題