發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

如當日, 食飽飯, 冇細藝, 歡唔歡迎我呢D細生落黎吹下水架
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

回復 1# 的帖子

MB組報到 二‘四六日晚○K

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-9-29 22:29 發表
MB組報到 二‘四六日晚○K
歡迎
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-29 22:29 發表
如當日, 食飽飯, 冇細藝, 歡唔歡迎我呢D細生落黎吹下水架
歡迎諾兄 記得帶武器
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-29 22:37 發表

歡迎諾兄 記得帶武器
多謝童兄, 如雙十節當日, 老餅團人數不足, 我就帶埋武器落黎掃場

大檸樂, 我唔係老餅, 點解會無啦啦入左黎呢區  
我肯定係鬼上身

HaHaHa
sooner or later la,
one day will be, waiting you....................uuuuuuu

我老人家唔可以太夜, 早D有毋抬?

小過童兄,
我都來報到,我是MAA組的,受我玩嗎?
但10/10的球局就不能參加了,因為我現在不在香港.

我可唔可以同你哋一齊打呀?

引用:
原帖由 球痴 於 2008-9-30 02:03 發表
你是什麼組別呢 ? 我們說是年齡
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 649 於 2008-9-30 01:16 發表
小過童兄,
我都來報到,我是MAA組的,受我玩嗎?
但10/10的球局就不能參加了,因為我現在不在香港.
歡欣呀大師傅 ......................

你就好啦.............優遊列國

第一次開波, 一定要到, 夜都無所謂啦, 10/10 見

引用:
原帖由 Polyman 於 2008-9-29 23:33 發表
我老人家唔可以太夜, 早D有毋抬?
下次睇下可唔可以 book 早D

歡迎參與第一次球局

我都好想加入, 不過我d時間唔定, 北河street 又遠, 隨緣喇.
如果我突然出現, 可唔可以受埋我玩呢?

引用:
原帖由 球痴 於 2008-9-30 02:03 發表
Since this is a old man club, if you are MB group or above (45 years old or above), you are welcome to join.

I have PM you to join another ball game which is for tsuen wan only, no limitation on the the age, so see whether you are interest to join.

引用:
原帖由 小乒 於 2008-9-30 09:43 發表
我都好想加入, 不過我d時間唔定, 北河street 又遠, 隨緣喇.
老師傅太客氣了 歡迎突然出現

引用:
原帖由 小乒 於 2008-9-30 09:43 發表
Of course la, welcome 小乒,

老餅隊 can't without you la, if you have time, please come,
if not, next time la, we are not confirm the regular ball game location. It is only the 1st game.

如10/10有位預我一份, 見見面

引用:
原帖由 bing 於 2008-9-30 11:49 發表
如10/10有位預我一份, 見見面
好野又多一件餅 ...............歡欣

我又報名(代人)
yeungchungfai (MB組)

另請問我自認老餅MC組可唔以參加?

發新話題