發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

我到...............

要幫手 book 檯嗎?
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 20# 的帖子

Good place wo, I think two tables is more than enough already. do we confirm??

if so,  we need two guy to book the tabels

回復 21# 的帖子

我先book,但我一人只可book一枱兩鐘,使唔使搵師兄book多張?

仲有小過童兄提議啤酒團都非常會我心意,事關過多幾年可能會胆固醇過高唔飲得啦。

book 乜時間呀............9-11?

最新乒器...........................................

回復 24# 的帖子

我已book 10月10(五)9-11pm,我book咗5號,若果book多張就book 4號啦,因為1號離好遠,無咁熱鬧。

租訂詳情 香港身份證號碼 xxxxxxxxx日期  10-10-2008 (星期五) 設施  乒乓球檯 - 乒乓球檯﹝空調﹞﹝市區﹞ 場地  北河街體育館 - 壁球場 場地地址和電話號碼  九龍深水埗基隆街333號北河街市政大廈五至U六樓 (電話:27291010) 備註   收費總額  HK$ 42.00
時間 設施/ 球場編號 租訂編號 收費
21:00 - 22:00 設施/ 球場編號 4 970000107446  HK$ 21.00 (標準收費)  
22:00 - 23:00 設施/ 球場編號 4 970000107447  HK$ 21.00 (標準收費)

回復 26# 的帖子

嘩,老人家們效率好高,唔通大家都係退哂休坐喺屋企

回復 27# 的帖子

我哋而家有兩張枱,起碼要4個人先夠腳,kwokwy + old-cake + 小過童,仲欠一位,其他兩位師兄到唔到呀?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 16:37 發表
我哋而家有兩張枱,起碼要4個人先夠腳,kwokwy + old-cake + 小過童,仲欠一位,其他兩位師兄到唔到呀?
小安無燥、 佢地可能未睇到post ,又或者真系古唔到我地D效率供快

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 16:35 發表
嘩,老人家們效率好高,唔通大家都係退哂休坐喺屋企
我都想..............而家開緊工呀...........唔好同人講

回復 29# 的帖子

小過童兄,我其實見過你未呢?唔好意思,我認人無乜記性,好期待到時跟你見面呀!

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 16:48 發表
小過童兄,我其實見過你未呢?唔好意思,我認人無乜記性,好期待到時跟你見面呀!
月頭我都有打乒匯球賽,可能你遲來....................

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 16:37 發表
very efficient,
let me me,
ah kwok book a table and 小過童 has book a table.

is that right.
number of players should be fine, it is only the 1st day ah, there should be a lot of good players in MB group, such as PL, little Bing, etc.,

有無邊位管理員可以幫手將這 post 移往球局區呀.............Thanks!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-29 16:07 發表

17 X 5 = ??;  請幫在下報名, 謝謝!
so will you come 10/10  9-11pm 北河街??
waiting for your response

push

我夠唔夠資格?哈哈

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-29 22:13 發表
我夠唔夠資格?哈哈
漫漫長路

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-29 22:13 發表
我夠唔夠資格?哈哈
你要等多四十年wo, 哈哈哈哈

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-29 22:20 發表

你要等多四十年wo, 哈哈哈哈
40年後唔知有無人預我地玩丫 .................變左老人瑞

發新話題