發新話題

觀塘區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-9 10:41 發表

吾張 菜程 仲係呀媽屋企 .... 未有空去拎呀 .... 我條線 易吾易 行 呀 ?
觀塘D組單打, 點解我見唔到 4466個名?? ..只見到jlamlam咋喎..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-9-9 11:29 發表

4哥係 C 組呀

sorry...係C組.
更正 : 4哥唔係姓林, 係戍組8強嘛..
我可以對到個名喇...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

原來唔係姓林...   戍組.8強..
(我成日以為係丁丁添)
SORRY...

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-9 11:45 發表
so he is group C and the same group with me, but what is the surname of 4466
HE IS F

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-12 11:26 發表

上年第一個就對住 PL  ........要打到第五局,還要 PL 兄隻手有舊患至險勝他
( 當年我地大家系唔認識的,適逢乒超聯我隊唔夠人,招攬新波友入隊,在球場上重遇,大家都覺得面膳,後來方知對方原來系當 ...
小過童 vs PL  
一個主攻(車輪手), 一個穩守(銅牆壁)..
必定又是一場大戰...

恭喜大家...

更加恭喜廠長!!  下次同你打, 你要讓我分呀..

發新話題