發新話題

觀塘區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-9 11:12 發表

觀塘D組單打, 點解我見唔到 4466個名?? ..只見到jlamlam咋喎..
4哥係 C 組呀

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-9-9 11:29 發表

4哥係 C 組呀

sorry...係C組.
更正 : 4哥唔係姓林, 係戍組8強嘛..
我可以對到個名喇...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

sorry , sorry, sorry

4466 is Mr F or Mr L or other ?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-9 11:34 發表

sorry...係C組.
4哥姓林, 丁組8強嘛..
都對唔到個名...
1余偉華
2詹俊業
3林呂榮
4周喜良
5吳劍雄
6林培文
7黃世國
8蘇文毅
9黃志偉
10何炳焜
11FONG HON PING
12劉培南
13鄭志明
14林正基 ...
個名對喎,無問題呀

原來唔係姓林...   戍組.8強..
(我成日以為係丁丁添)
SORRY...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

so he is group C and the same group with me, but what is the surname of 4466

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-9 11:45 發表
so he is group C and the same group with me, but what is the surname of 4466
HE IS F

no he is MF
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-9-8 23:07 發表
今次抽簽出線表要打到四強先會撞到小過童, 日期9月20日曉光街體操館

上年第一個就對住 PL  ........要打到第五局,還要 PL 兄隻手有舊患至險勝他
( 當年我地大家系唔認識的,適逢乒超聯我隊唔夠人,招攬新波友入隊,在球場上重遇,大家都覺得面膳,後來方知對方原來系當時分齡賽對賽過,而家境成為隊友添 )

今年如果第一輪勝出的話,第二 round 又要對反 PL 兄啦................
PL 以現時的狀態定必 ( 王子復仇 )......................sure kill me la      
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-12 11:26 發表

上年第一個就對住 PL  ........要打到第五局,還要 PL 兄隻手有舊患至險勝他
( 當年我地大家系唔認識的,適逢乒超聯我隊唔夠人,招攬新波友入隊,在球場上重遇,大家都覺得面膳,後來方知對方原來系當 ...
小過童 vs PL  
一個主攻(車輪手), 一個穩守(銅牆壁)..
必定又是一場大戰...

mg組幾時幾點打?

我..........
第一場打潘尚熙........

觀塘區混雙賽果

弓起上任論壇之草廠長與加菲勇奪觀塘區賽殿軍

弓起馬 + 樂 與 其好朋友得混雙冠軍
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

push push

恭喜

發新話題