50 123
發新話題

觀塘區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

觀塘區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

今次抽簽出線表要打到四強先會撞到小過童, 日期9月20日曉光街體操館

你同得小過童同組都即係差唔多MA/MB@_@

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-9 09:16 發表

會吾會撞到不材呀
會撞到汝呀,唔同組,你打3:50分,不過我會同你打氣,我同小過童同一組,打3:00

我又來看
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-8 23:26 發表
你同得小過童同組都即係差唔多MA/MB@_@
我去年打先進已經係同小過童同組啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-9 10:23 發表
我又來看
好呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-9 10:41 發表

吾張 菜程 仲係呀媽屋企 .... 未有空去拎呀 .... 我條線 易吾易 行 呀 ?
u are in the same group with me

引用:

吾張 菜程 仲係呀媽屋企 .... 未有空去拎呀 .... 我條線 易吾易 行 呀 ?
我無汝果條線表呀! 淨係知你果組打幾點!

引用:

u are in line 1

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-9 09:16 發表

會吾會撞到不材呀
we will meet in final 4 if i can

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-9 10:54 發表

有矛勁人
in my eye, u are the 勁人 only

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-9-8 23:07 發表
今次抽簽出線表要打到四強先會撞到小過童, 日期9月20日曉光街體操館

how to get there from wan chai?

引用:

觀塘D組單打, 點解我見唔到 4466個名?? ..只見到jlamlam咋喎..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

50 123
發新話題