57 123
發新話題

【諾沃克】 活動分享 - 版主

【諾沃克】 活動分享 - 版主

小弟中一開始打波, 打到中三, 之後停左十年, 為一小型比賽, 又打番一年, 後再停兩年, 點知今年年中上網識到波友, 打到而家. 今時今日既心態係, 只想去享受快樂乒乓, 不太重視輸贏, 只重視與朋友的溝通!

恭賀諾諾於乒工廠排名賽勇戰剎入8強:lol

弓起弓起

你反手真係好犀利

瑤瑤你又有打???????

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 00:57 發表
你反手真係好犀利
瑤瑤小姐, 你誤會左啦, 查實我一D都唔犀利,:o
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2007-12-11 10:24 發表
瑤瑤你又有打???????
我唔夠膽同佢打

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-11 18:29 發表

瑤瑤小姐, 你誤會左啦, 查實我一D都唔犀利,:o
我發覺你地個個都係咁...個個都話自己渣.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 21:33 發表

我唔夠膽同佢打
唔駛驚, 我同女仔把波, 技術得番一成架咋:'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 21:33 發表

我唔夠膽同佢打
哈...咁不如同我打...
你讓我三分

引用:
原帖由 太陽之子 於 2007-12-11 21:47 發表

你讓我三分
不如讓我三分牙:$
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 太陽之子 於 2007-12-11 21:47 發表

你讓我三分
好呀.....請多多指教..
不過未知你係邊個.......:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 22:34 發表

好呀.....請多多指教..
不過未知你係邊個.......:o  
我係太陽之子

妳應該未見過呢..........

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-11 22:04 發表

不如讓我三分牙:$
咁大鑊??????????

唉! 一月一日元旦盃要打自己隊友兼好兄弟, 爭出線,
心裡感覺好矛盾, anyway, 張生, 元旦盃果日睇下你拉波勁定係我閘波穩.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-23 22:45 發表
唉! 一月一日元旦盃要打自己隊友兼好兄弟, 爭出線,
心裡感覺好矛盾, anyway, 張生, 元旦盃果日睇下你拉波勁定係我閘波穩.
果日我預死得慘!!!!!!!!!我親手送了自己入虎口!!!!!!:Q

今日放工返屋企既其間, 係唔同既時間, 係唔同既地點,
竟然係街見到唔同既波友仔, 而家成日係街見到熟人, 覺得自己生活圈子大左好多. :lol

好事黎呀 !

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 22:32 發表
好事黎呀 !
第日一樣有機會係街見到你.:lol

唔出奇, 呢個世界好細少:loveliness:

57 123
發新話題