48 123
發新話題

【乒工廠】10月1日 << 乒工廠一週年 >>

【乒工廠】10月1日 << 乒工廠一週年 >>

打完呢個國慶盃, 我地不如去唱K 慶祝 乒工廠一週年...玩返餐

各位廠友歡迎提供意見, 謝謝

唱 K + Buffet   /   時間 : 8pm 開始 (最少可唱 2hrs;15至 20人可唱 3.5 - 4hrs)

地點 :  尖東 CEO  ~ 費用 : 約 $200 /位 (想去既請盡快報名,要預人數 : 9/29 下週一晚 book房)

Buffet $98 /位 + Nuts $59 (每 3人,2 Nuts) + 果盤 $98 (每3人,1果盤) + 10%服務費

有任何查詢,可 PM 給我 (ID : Happy_Happy)

報名 :

1. Gary
2. Moon (留位)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
.......

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-24 11:38 發表 10月2 要番弓架喎
46兄你都好似吾洗做............

開心一晚 ja ma.....到時應該有特別活動...

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-9-24 10:08 發表
打完呢個國慶盃, 我地不如去唱K 慶祝 乒工廠一週年...玩返餐

各位廠友歡迎提供意見, 謝謝
絕對支持
實行狂歡!!!!!!
(掠返廠長一筆 )

第二蕉搵周公開會。

引用:
原帖由 brian1115 於 2008-9-24 11:47 發表

絕對支持
實行狂歡!!!!!!
(掠返廠長一筆 )
廠長仍未表態喎..

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我好支持大家一齊玩

廠長拿 一皮出來啦.....大家有無人反對
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Afternnon shift on 1/10 and will be off duty at 11:00pm. cannot join la!

可唔可以留定位, 29號前再 confirm 呀.

參加唔到 2/10有幾個測驗(連生日都無得慶祝 )

引用:
原帖由 yuki8072003 於 2008-9-25 16:33 發表
參加唔到 2/10有幾個測驗(連生日都無得慶祝 )
可惜d wor...!! 但當然讀書重要d

回復 19# 的帖子

有共情@_@

引用:
原帖由 Yuen 於 28-9-2008 23:22 發表
咩話 ??    唱K ??
咁我地既 廠歌 係邊首呀
等大家準備一下啦
古惑仔之隻手遮天 主題曲

48 123
發新話題