34 12
發新話題

【快餐】美心快餐都有好介紹

回復 23# 的帖子

麥仔就九成九啦. 本身都已經係合成囉!!! haaaaa

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-24 09:04 發表
麥仔就九成九啦. 本身都已經係合成囉!!! haaaaa
皇兄真係'食'貫中西!

回復 26# 的帖子

M記D雞好味D....

look like good taste

回復 28# 的帖子

係呀. 都唔錯嫁!! 價錢又唔貴. 我都見好多人叫左個邊爐然後自己買啤....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-25 19:48 發表
係呀. 都唔錯嫁!! 價錢又唔貴. 我都見好多人叫左個邊爐然後自己買啤....
守生果然有風格, 在連鎖快餐集團內隊啤!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-25 23:25 發表

守生果然有風格, 在連鎖快餐集團內隊啤!
咁都得

回復 31# 的帖子

我食果晚, 起碼有三四個人隊, 我都算收斂, 放嚮凳邊, 有兩條友放上張檯添!! 不過連經理都唔理

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-25 23:35 發表 我食果晚, 起碼有三四個人隊, 我都算收斂, 放嚮凳邊, 有兩條友放上張檯添!! 不過連經理都唔理
隊啤都未算,我見個有人坐死角位自備肥牛,魚片..................

大家樂最近推出既火鍋裡面出左隻"青檸冰",,超好味!  不妨一試*

同埋我總係覺得美心出o個隻"冰震奶茶"始終唔夠太興既咁正~!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-9-27 12:49 發表
隊啤都未算,我見個有人坐死角位自備肥牛,魚片..................
我都見過0.0

佢地拎左張BB高椅黎放一個大膠袋,,

入面全部都係用黎自已加料...

回復 36# 的帖子

我諗店舖正常唔會鼓勵, 甚至唔可以咁樣做. 但係實在太多人咁做, 同埋可能會有少少容忍. 可能有人想打一D快餐店無得賣既野. 無為做到咁絕掛.......

回復 38# 的帖子

但係型仔超人joe就叫左廿幾支大生力wor!!! 賺返晒啦!

大家樂 more good

34 12
發新話題