38 12
發新話題

【乒工廠】好攰, 真係好攰

【乒工廠】好攰, 真係好攰

今日如過往參加自己球會聚會, 依然有輸有羸
但短短四個小時內, 可能比較激烈, 又叫又跳, 發覺所有元氣好像瞬間比人吸收一樣
散水時, 往往帶住超沉重步伐回家. 完全唔想行......
發覺自己體力原來真係咁不濟

但係亞餅, 亞丙, 球會兩大元老亞伯, 依然愈打愈有 !
真係老當益壯, 我會衷心以呢兩個亞伯做榜樣,
如果我到果個年齡, 依然咁活潑, 咁就好lu
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

諾諾, 發生乜樹? 唔係病毒上身嗎?
冰皮 月餅緊係勁啦.
Anyway, 保重身體. See U Wed'y

換咗係我連續打四個鐘,call定白車都得la

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-21 19:07 發表
但短短四個小時內, 可能比較激烈, 又叫又跳, 發覺所有元氣好像瞬間比人吸收一樣
...
邪克先生, 你意思係未老先衰?!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-21 22:37 發表
...
セ你講野老餅左咁多,好啦,我地呢個老餅會受埋你玩喇.
HaHaHa...............

死仔包!! 有得打咪好lor...我都係打0左一陣jar....!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-9-21 22:43 發表
諾諾, 發生乜樹? 唔係病毒上身嗎?
冰皮 月餅緊係勁啦. liness" />
Anyway, 保重身體. See U Wed'y
今日散水時 "禁" 住 alvin仔, 借力行, 哈哈

一個禮拜只係打一日波, 呢個決定真係明智,
因為星期三放假, 可以打多一日波, 呵呵,
要返工就唔好攪啦

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-21 22:46 發表

邪克先生, 你意思係未老先衰?!
我認, 開始有D先衰. 哈哈

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-21 22:47 發表

セ你講野老餅左咁多,好啦,我地呢個老餅會受埋你玩喇.
HaHaHa...............
冇計!, 呢排群埋D亞餅多, 個人變得老積左.......DRAW~

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-21 19:23 發表

我認, 開始有D先衰. 哈哈
噢, 你係容易受傷的男人唧!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-21 22:48 發表
死仔包!! 有得打咪好lor...我都係打0左一陣jar....!!!
多謝晒你既安排囉, 等我打得咁盡慶..........

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-21 22:50 發表

要返工就唔好攪啦
咁嚴重
星期三最多送你返屋企勒 .

引用:

要返工就唔好攪啦
你打得小呀,我第一次打返波,痛左五日,第一次正式操波,痛左一星期,而家打四五個鍾,都係累一晚,隔一日又打得,所以話,你係打得小呀,
HaHaHa.....

引用:
原帖由 Myron 於 2008-9-21 23:06 發表

咁嚴重
星期三最多送你返屋企勒 .
咁, 多謝你先BO~

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-21 23:15 發表

你打得小呀,我第一次打返波,痛左五日,第一次正式操波,痛左一星期,而家打四五個鍾,都係累一晚,隔一日又打得,所以話,你係打得小呀,
HaHaHa.....
你講得岩, 我的確打得小, 因為只有我打人.....
我板BACKHAND, 就算打唔中台, 都中過好多人......

引用:

要返工就唔好攪啦
我初打番波時每星期一晚打一至個半鐘一張枱,四個人輪流玩,起初打完真係謝晒行都行唔到,跟住打打吓就覺得冇料到了, 後來識咗 topgun 兄後仲打得多 d,起初又係好謝, 但打打吓體力反而比前仲好. 我相信體力是要慢慢練出來的, 所以如果你打多 d 可能仲好, 不過起初一定會好攰.

雖然我很水, 但也可以連續一張檯狂打三小時.......
可能係打得唔夠認真????
但係打完都無好謝.........

回復 8# 的帖子

未老先衰吾緊要 心境年青最重要

引用:
原帖由 likwaiw 於 2008-9-22 00:28 發表
雖然我很水, 但也可以連續一張檯狂打三小時.......
可能係打得唔夠認真????
但係打完都無好謝.........
狂打的意思係??

38 12
發新話題