32 12
發新話題

[球板討論] Butterfly Freitas ALC

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

Butterfly Freitas ALC

好靚仔

的确很漂亮!!!!!
洪华山

仲有阿波羅.....

靚仔wor

唔知有無st呢。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

等緊出Wong Chun Ting ALC
主板: Viscaria FL 95g
正手: 國狂藍綿 2.1mm 38度
反手: Omega IV Pro Max

引用:
原帖由 loser 於 2016-1-31 18:53 發表
等緊出Wong Chun Ting ALC
呢個短期機會微D, 出唔出板通常睇球手個名號召力

唔知試打點呢?
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

How much ???????

引用:
原帖由 skyline@@ 於 2016-1-31 21:03 發表
How much ???????
暫時定係139.9 歐羅

塊zlc重靚仔,葡萄牙標誌設

引用:
原帖由 explozthelimit 於 2016-1-31 21:19 發表

暫時定係139.9 歐羅
Thx C Hing

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

引用:
原帖由 jeff_whc 於 2016-1-31 22:17 發表
塊zlc重靚仔,葡萄牙標誌設
真係好靚仔, APOLONIA ZLC
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁佢本人到底用邊塊?

引用:
原帖由 st24515574 於 2016-2-4 00:34 發表
咁佢本人到底用邊塊?
其實一直呢塊,梅茲alc 結構
不過停左,依家換左柄叫左Freitas alc

回復 16# 的帖子

唔知幾時出呢
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2016-2-4 09:38 發表
唔知幾時出呢
入貨, 買玩具
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

回復 18# 的帖子

應該會買啦!淋巴面既ALC 值得一試
我塊maze 都用到殘晒
係時候買下野
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

其實是否塊塊ZLC結構都一樣只係改左個柄?
正手:手掌
反手:手背

32 12
發新話題
最近訪問的版塊