發新話題

求救!要輸得好好睇睇

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
個人經驗: 如實告知老闆,業餘同 World Class 係無得打的,同時舉荐一個本地球手出戰。相信論壇有很多有本地排名的朋友有興趣,尤其是小朋友出戰的話無論輸贏都可避免相方尷尬。

當然每個上司的想法不同,以上只係參考一下,未必可肯。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

在下 反而好想有個咁堅既同啊。可惜這些機會不是 在下 的。

靚女!!!

在下唔怕輸,由在下出戰吧。

[quote]原帖由 dlwtong 於 2016/1/19 09:38 發表
小朋友呢招的確係無敵。但呢啲球局一般都會喺人間妖域

引用:
原帖由 dlwtong 於 2016/1/19 09:38 發表
小朋友呢招的確係無敵。但呢啲球局一般都會喺人間妖域 ge 塔斯萬尼亞球場,廿一禁。
咩嚟????

引用:
原帖由 dlwtong 於 2016/1/19 09:43 發表
http://tazmaniaballroom.com/main.html#/philosophy
可惜せ可惜。。。唔知翳下話父母陪同可否例外一次,説明係球星對戰可能有得傾(highest ranking 73 美國隊美少女 vs 本地童星,真係好有 gimmick)。

** 補充一點個人見解。要輸得好好睇睇也不是完全 ‘‘卯可能‘‘,但要識一些花招例如連續接殺せ跌喺地下擊球せ飛身撲球せ相方易位搓球。。。除非對手係啲性格好木獨嚴肅既人,否則打花式娛樂觀眾是常識吧。

[quote]原帖由 dlwtong 於 2016/1/19 09:38 發表
小朋友呢招的確係無敵。但呢啲球局一般都會喺人間妖域

引用:
原帖由 dlwtong 於 2016/1/19 09:38 發表
小朋友呢招的確係無敵。但呢啲球局一般都會喺人間妖域 ge 塔斯萬尼亞球場,廿一禁。
吖,21 禁的話 Ariel Hsing 也進不了場。

喱件事已經揚咗,希望 Daniel 兄可以滿足下大家既好奇心,久唔久講下事態發展せ放下片。要 ‘‘公鳥‘‘,唔要 ‘‘C 鳥‘‘。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 天樂 於 2016/1/20 20:25 發表
輸得贏得好唔好睇,睇黎唔係你控制到喎
建議你可以同佢打下關係,Fd d.
等佢同你打得好好睇睇

巴菲特同佢打都可以好好睇

如果邢延華真係黎香港,記得通知聲
我都想去接機

利申: ...
搞個臨時駐港 fan club。在下 依家排隊編號 002。

要輸得好好睇睇新方法,請看今日的 無記新聞。

鄧亞萍 接受訪問,一邊打一邊傾。最後對面個人話 ‘‘一分決勝好嗎?‘‘ 鄧亞萍 唔知有心定無意,打咗落網。對面個人大叫 ‘‘我贏咗世界冠軍啦!‘‘ 訪問完畢。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

。。。個記者趁 鄧亞萍 答問題嗰陣勁揪咗一球。

發新話題