57 123
發新話題

求救!要輸得好好睇睇

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
最新消息!敝行還是公平的作了電話面試還閃電式出了offer,問題是紐約總部同時希望能夠在當地實習。加上長春藤聯盟生手上一般多於一個offer,有沒有球緣由Ariel決定了。
ダニエル・トン

枉了這麼多人替樓主場波焦慮
<-->
.

定係貼塊邪毒長膠去迎戰?
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

引用:
原帖由 dlwtong 於 2016-1-19 08:53 發表
小弟在洋行工作差不多十載,同事過半數係洋人,相處尚算融洽,同事們大都了解我對乒球嘅愛好,問題係對乒乓球對鬼子佬嚟講唔係運動,我已經習慣例如打乒乓球會否流汗這種問題。

今早同事甲手持履歷表 ...
李曉霞 4-2 Ariel Hsing

如果我有機會同咁好波既人做同事, 做波友就好啦.
我只係個好水皮既乒乓球愛好者. 輸梗. 怕且仲會輸好多. 冇野既. 識得欣賞人地, 輸波唔輸風度就得啦. 有謂嬴得輸得. 只要好波就嬴得. 難做得到既係輸得.
如果我係香港甲組球員, 我亦都會好高興有個咁好波既同事做波友.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

輸得贏得好唔好睇,睇黎唔係你控制到喎
建議你可以同佢打下關係,Fd d.
等佢同你打得好好睇睇

巴菲特同佢打都可以好好睇

如果邢延華真係黎香港,記得通知聲
我都想去接機

利申:長期粉絲

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

回復 50# 的帖子

引用:
原帖由 天樂 於 2016/1/20 20:25 發表
輸得贏得好唔好睇,睇黎唔係你控制到喎
建議你可以同佢打下關係,Fd d.
等佢同你打得好好睇睇

巴菲特同佢打都可以好好睇

如果邢延華真係黎香港,記得通知聲
我都想去接機

利申: ...
搞個臨時駐港 fan club。在下 依家排隊編號 002。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-1-20 21:41 發表

搞個臨時駐港 fan club。在下 依家排隊編號 002。
咁要快D選個會長出黎喇

##Stand by Ariel
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

出得黎做野,我諗大家都識做
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

Alpha

要輸得好好睇睇新方法,請看今日的 無記新聞。

鄧亞萍 接受訪問,一邊打一邊傾。最後對面個人話 ‘‘一分決勝好嗎?‘‘ 鄧亞萍 唔知有心定無意,打咗落網。對面個人大叫 ‘‘我贏咗世界冠軍啦!‘‘ 訪問完畢。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

。。。個記者趁 鄧亞萍 答問題嗰陣勁揪咗一球。

DIWTONG
你上次 出貼係  19 日  今日系  25 日  咁你同    Ariel Hsing   打左未 ?   排名  103     又吾系第三,

噢 !  原來 齋吹水

引用:
原帖由 KIKI22064878 於 2016-1-25 10:56 發表
噢 !  原來 齋吹水
浪費咗KIKI22064878您寶貴嘅時間我深表歉意,正式同KIKI22064878講聲對唔住,順祝KIKI22064878球技特飛猛進,廣結天下球友。如KIKI22064878還在求學時期,祝學業進步,他日能任職由面試到上工兩三日便事成,有效率嘅機構。
ダニエル・トン

57 123
發新話題