發新話題

偉裕9月24日(星期三) 8:00 - 11:00pm 灣仔洛克道10樓

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-21 13:12 發表

我們1/10不開局呢,但會在30/9在士美菲路開局,有興趣可join埋

btw,章魚零是你的frd ma?liness" />
士美菲路咁正? 可唔可以預埋Myron仔先?

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-22 21:57 發表

是啊,30/9是在士美菲路開局,如果ok,當然無問題呢liness" />

當再開30/9 的訓練時,sure的話,會放Myron在首位
thank you. KC
行過去只係3分鐘乍, 打完波可以去海皮既西環碼頭宵夜, 的野食OK架

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-22 22:25 發表

是啊,以前偉裕在西環時,大家都是在附近食宵夜同埋食甜品,十分正,

諗起都回味liness" />
食甜品去宜記la, 木糠布甸好正. 而家搬大左, 係旺角小巴站對面, 惠康隔離

老字號黎. 幾出名架.
呢度變左酒巴及飲食區了.
要泊車可泊係體育館旁之室內車埸, $5/半個鐘

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-22 22:57 發表

西環咁近,就唔揸車lol....^^

但變哂好多酒吧就真,因為多左好多外國人和明星住maliness" />
明星就唔多覺!  見過忽然股神 - 葉翠x + 李逸X(英皇小子), 傅大小姐, 珍妹及兩位囡囡.
外國人勁多 - 美國, 英國, 法國, 印度, 國內.....
但係小心條街多左的dog shit.

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-22 23:07 發表

有兩個餅女都住西環呢,唔好話西環唔驚貴.....hahaha

成個Soho區咁liness" />
泓X, 不過傅小姐話成日俾人望, 搬左o羅

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-9-24 01:12 發表

咁Myron呢個星期過唔過來,仲有位wor....hohoholiness" />
今個星期晤得囉, 要去乒x打九龍月賽.

發新話題