發新話題

口淡淡, 有乜搞作??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

山下一群鵝,噓聲趕落河,落河捉鵝醫肚餓,食完番歸鋤老婆。

稟夫人,小人本住在蘇州的城邊,家中有屋又有田,生活樂無邊,點知個唐伯虎,

佢橫蠻不檢點, 勾結官俯無目天,巧取亳奪我家田,我阿爺同佢反面,慘被佢一棍來打扁,

我阿麻鬧佢欺善,更被佢捉了去唐府,強姦了一百遍,一百遍,最後仲懸樑自殺慘無邊。

佢還將我父子,趕出了家園,流落到江邊,我為求養老父,只有獨自行乞在廟前,

點知個唐伯虎,佢實在太陰險,知道此情形,竟派人來暗算,

把我父子狂毆在市前,小人身壯健,殘命得留存,可憐老父佢魂歸天,

此恨更難填,我為求葬老父,唯有賣身為奴咁作賤, 一面勤賺錢,一面讀書篇,

發誓要把功名顯,手刃仇人意志堅!從此唐寅詩集伴身邊,我永記此仇不共戴天!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 11:14 發表
呢幾日, 又熱, 又焗, 又多野做.

早幾日周圍食既心情都無晒!!

可能開始減肥中, 無乜心情, 口淡啖, 有乜攪作好呢?!
Leave,leave,sick leave

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-18 13:11 發表

Leave,leave,sick leave
首先, 呢招比人用左......無得用!!

第二, 我唔係大病都唔會放識得leave......

第三, 我真係成年未病過假啦!!!

回復 24# 的帖子

咁仲記唔記得, 四大才子嚮湖邊, 伯虎兄媾女果幕!!

如花..........................................................................

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 13:45 發表

首先, 呢招比人用左......無得用!!

第二, 我唔係大病都唔會放識得leave......

第三, 我真係成年未病過假啦!!!
講真!我都啱啱先放完19日

今日先做完物理治療

回復 29# 的帖子

咁你好返D未. 走唔走得郁先!!???

係wor!! 你去邊間做物理治療?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 13:58 發表
咁你好返D未. 走唔走得郁先!!???

係wor!! 你去邊間做物理治療?!
而家上、落樓梯行平路都OK........不過唔敢跑

東區

回復 31# 的帖子

東區有幾個好靚女既physio.....真係唔講得笑!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 14:17 發表 東區有幾個好靚女既physio.....真係唔講得笑!
哎喲!突然手痛...........防兄麻煩俾個靚女physio電話我..............哎!好痛!

回復 33# 的帖子

東區 PYNEH, 查詢電話係 25956111 (總機)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 14:33 發表 東區 PYNEH, 查詢電話係 25956111 (總機)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 14:17 發表
東區有幾個好靚女既physio.....真係唔講得笑!
我跟果個係叫 Eva

回復 36# 的帖子

eva.....得個wor!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 15:07 發表
eva.....得個wor!
so cool

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-18 20:05 發表

so cool
So Cool..............咪好囉!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-18 09:15 發表
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿;
不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田
絕頂七言絕詩!

食唔落野
咪飲野囉~~^^

發新話題
最近訪問的版塊