21 12
發新話題

今年戊組單項男單錦標賽唔知又有幾多個0分高手?

今年戊組單項男單錦標賽唔知又有幾多個0分高手?

今年戊組單項男單錦標賽唔知又有幾多個0分高手呢?
有無人今次又收到風呢?

先搵下邊D係零分先啦...
http://www.hktta.org.hk/gameinfo ... InitialScore/ME.pdf

今次好似有高過200分的高手打 "戊" 組 ..我解讀為乙尾分數打戊組 ! 算不算係大超班哩 ?

六成都是零分,好難估到邊個勁!

引用:
原帖由 ThomasKwok 於 2016-1-6 15:52 發表
六成都是零分,好難估到邊個勁!
年齡 u21 以上應該都係
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

回復 2# 的帖子

為何過80分仍然是打"戊" 組

0分高手 一般多有以下特質:
- 大人;
- 一係教練或之前甲組 or 外地高手移民;
- 輕易殺入複賽。

現階段比較難搵,打完初賽就較易鎖定!

引用:
原帖由 ThomasKwok 於 2016-1-6 15:58 發表
為何過80分仍然是打"戊" 組
因為計報名階段的排名.

報名之後,分數爆升!

回復 6# 的帖子

不過你上年收既風都好準喎

你都係高手,吳駛驚呀!

聽聞有位高手叫爆石,請問是0分嗎?

回復 9# 的帖子

我0的波不入流的

今次戊組熱門 :
http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/ ... ent=1146&type=S
5. 彭志誠 142      [評語: 丙組級數,超了戊組兩個組別!今次亦未失一局! ]
19. 何健聰  231   [評語: 頂頭大熱,乙組級數,超了戊組3個組別!今次亦未失一局! ]  我買
24. 鄭嘉樂  148   [評語: 丙組級數,超了戊組兩個組別! ]
56 曾俊文 132     [評語: 丙組級數,超了戊組兩個組別! 之前已打入過戊組前4 ]
62 鄭旭恒 0       [評語: 0分高手,乙丙組級數! 今次亦未失一局! ] 黑馬

本人仔仔打了一個零分阿叔,又係打足五局才僅勝,
給他狂轟一板,真係板都穿。戊組真係好難打
乒乓,象棋都是我至愛

回復 13# 的帖子

何健聰

黑馬李煒平(0分),我見他打大專盃單打對乙組都袛輸2:3,今次都冇失一局

大熱餘下
#9. 何健聰  231
#56 曾俊文 132
#62 鄭旭恒 0     
今個星期日打Final 唔知最後邊個win? 定仲有其他黑馬會跑出?

鄭旭恒

可能黑馬會跑出

引用:
原帖由 atrix 於 2016-2-15 12:37 發表
丁组 和戌组系乒家必爭之地

亦是成名的踏腳石

一般要入頭三位。最少要有乙组中才穩陣
atrix 兄 甲組波去丁組 屈機冠軍
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

謝醫生,你有無去打比賽呀?

21 12
發新話題