發新話題

[膠皮討論] [反膠] Xiom Musa III

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

[反膠] Xiom Musa III

求測評。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

特别想問。。。耐用嗎?

謝謝師兄們。

引用:
原帖由 alanchan 於 2016/1/3 08:51 發表
當然, 我依然會歸類佢為德國膠, 佢都係果種味道的~~~

耐用丫, 小弟用了四個月, 一星期7小時左右, 膠面有花之外(無爆邊), 沒有問題丫
都幾耐用喎。咁彈力せ膠面衰退快嗎?

原來在下都遇過對手用 Musa III。其實都幾勁。可能要自身發力先有咁勁吧。

唔知有無出唔同厚度呢?

引用:
原帖由 TomLai 於 2016/1/3 13:03 發表
大家都話Musa3性價比高同耐用。
樓主好似打日直。係咪單面?單面Musa3會唔會少咗手強勁殺板?
幫屋企人砌塊板,康樂用。

引用:
原帖由 q9450 於 2016/1/6 12:38 發表

咁就唔使驚冇腳..冇對手.....
地獄。

引用:
原帖由 Sefudlon 於 2016/1/20 10:08 發表
用過人地MUSA3反手
1.) 唔快, 一般轉
2.) 好好控
3.) 打落覺得好易透
4.) 好易上檯
Thanks, Sef hing. How are you these days? Haven't seen you for long.

引用:
原帖由 sorry 於 2016/2/6 13:15 發表
板有力ok
同意,要塊板有力。

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2016/2/6 14:35 發表
揪官, musa3 真是不好打, 冇力又唔轉......
不如用 m1 or m2 好D....
已試。其實原意只係想睇下有無平靚正。需然性能略低但價錢很平。要來推介畀啲一年只係打幾次 social games 既同事嗰啲啫。

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2016/2/6 14:35 發表
揪官, musa3 真是不好打, 冇力又唔轉......
不如用 m1 or m2 好D....
Paul 師兄,期望與你打球啊!

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2016/2/6 19:53 發表

揪官, 我等你講呢句好耐....
不過, 我只是一個低低手, 怕會悶襯你喎?
卯可能。在下 係 ‘‘乒乓球食物鏈‘‘ 中的最低層。

引用:
原帖由 sorry 於 2016/3/5 23:01 發表
今晚覺得MUSA3好爆
勁!!!

發新話題