25 12
發新話題

【生日快樂】: CM....!!! 生日快樂!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動

【生日快樂】: CM....!!! 生日快樂!!!!

請管理員狠狠咁扣我分,因為我特意開多個Post同0架妹講生日快樂,偏心都係咁話

可能我遲了好多,希望妳會睇到啦!!!

今次係第二次同妳講生日快樂,大多數的祝福已盡在大家心中,而我最希望的,就係見到

cm妳可以開開心心去享受妳的人生,快快樂樂去打妳所愛的乒乓球,不受任何的束縛和

限制,最重要的,直到何年何日,我一定在妳身邊默默咁支持妳!!!liness" />

生日快樂!!!!!!!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-17 11:33 發表
嘩, 示愛 俾人重扣?!
係支持,並不是示愛

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 11:32 發表
扣你 90 分你滿意未呢 廠長大人....我一千萬個唔想扣你分, 不過你要求我, 作為兄弟我無理由拒絕你的請求
洗不洗再邊 C 三天, 掛起來日晒雨淋....然后再.......
我比位你入!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:37 發表

又吾見汝 寫段野 支持下 不材
honey.....我成日做你陪練wor....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:45 發表

吾要示眾果 d ..... 嘩哈哈哈哈哈哈
點示衆呀????????????????

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-9-17 11:49 發表
看了太令人感動.........一時感觸!唉........
加菲姐......連妳都玩野

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:56 發表

衰貓 ... 典解 吾係吹水區 板主 都吾可以 扣人 分 架    不材都蠢蠢欲動喇
乜事先?????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 11:59 發表
應該可以的......你 pm 問下星星, 我真是不懂 set......最好set 到每一個 post 扣 gary 30分
你地成班一齊冲住我wor........

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-9-17 11:54 發表
嘩~~~~~~~~~~~~ 私家post, 哈哈~ 你地唔恨得咁多架喇~ 哈哈~

多謝CH!!!!!! 我會努力打好TT, 唔會辜負你的~ 哩個生日實在好熱鬧~ 多謝你, 永遠既好師兄!! 多謝你地!!!
我多人眼紅cm喇

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-17 12:00 發表

好師兄
點呀????

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-17 12:03 發表
好師兄你仲唔明......................   你問44_66, 他一定一看便明. 師兄.....
我可能係開壇以來一日被扣分最多的會員

乒工廠的各位會員實在太有才華,可否放小弟一馬???

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 12:13 發表
BAN IP
BAN IP
BAN IP
BAN IP
衰貓!! 你咁狠?????????

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 12:13 發表

汝 吾係     咁傻 , 咁天真 .......以為講兩句 . 咁就走得甩下話
我一向都咁天真wor.....所以................

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 12:17 發表
我點會咁狠...我不會要你死, 亦不會 ban 你ip
最多 禁你發言.....等你有得看, 無得講...唔生唔死
你唔係衰貓!!!!! 係毒貓

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 12:20 發表
原來我的權限不足以禁止你發言......可能只有小星星可以做到....算你走運
嘩!!! 毒貓!! 我好驚呀!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 12:26 發表

哈哈哈 ... 又得遮
honey......!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 12:40 發表
嘩..... 好熱鬧呀! 好感人的表白呀! 扣好多分呀!!!!!

攪到我都忍唔住要入黎................... 講多句! CM妹 年年有今日, 歲歲有今朝啦!!!
我太多仇家了 ................................並不是表白呀

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 12:46 發表

明架喇!!!
唔多似wor....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 18:15 發表

去左 買京 , 諗住負京請罪
剛去完偉裕探我老友Lesile!! 好開心呀!! 好耐冇見佢

25 12
發新話題