發新話題

【生日快樂】: CM....!!! 生日快樂!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 11:59 發表
應該可以的......你 pm 問下星星, 我真是不懂 set......最好set 到每一個 post 扣 gary 30分
你地成班一齊冲住我wor........

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-9-17 11:54 發表
嘩~~~~~~~~~~~~ 私家post, 哈哈~ 你地唔恨得咁多架喇~ 哈哈~

多謝CH!!!!!! 我會努力打好TT, 唔會辜負你的~ 哩個生日實在好熱鬧~ 多謝你, 永遠既好師兄!! 多謝你地!!!
好師兄

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-9-17 11:54 發表
嘩~~~~~~~~~~~~ 私家post, 哈哈~ 你地唔恨得咁多架喇~ 哈哈~

多謝CH!!!!!! 我會努力打好TT, 唔會辜負你的~ 哩個生日實在好熱鬧~ 多謝你, 永遠既好師兄!! 多謝你地!!!
我多人眼紅cm喇

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-17 12:00 發表

好師兄
點呀????

我不會學衰貓咁虛偽......口不對心.....

我一直....一直...一直都咁討厭你...........因為你太靚仔, 又好波, 又多女 fans.....  ( 我代某人出 post 架 )

好師兄你仲唔明......................   你問44_66, 他一定一看便明. 師兄.....

引用:
原帖由 廠長 於 17-9-2008 12:01 發表

我多人眼紅cm喇
Let me ban yr IP

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-17 12:03 發表
好師兄你仲唔明......................   你問44_66, 他一定一看便明. 師兄.....
我可能係開壇以來一日被扣分最多的會員

如果BAN你IP一定要加一個期限,將會係一萬年!

乒工廠的各位會員實在太有才華,可否放小弟一馬???

BAN IP
BAN IP
BAN IP
BAN IP
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 12:13 發表
BAN IP
BAN IP
BAN IP
BAN IP
衰貓!! 你咁狠?????????

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 12:13 發表

汝 吾係     咁傻 , 咁天真 .......以為講兩句 . 咁就走得甩下話
我一向都咁天真wor.....所以................

我點會咁狠...我不會要你死, 亦不會 ban 你ip
最多 禁你發言.....等你有得看, 無得講...唔生唔死
香港乒乓網

不如你去埋陽剛, 乒油. 香港討論...同人講生日快樂...應該無人扣你分的
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 12:17 發表
我點會咁狠...我不會要你死, 亦不會 ban 你ip
最多 禁你發言.....等你有得看, 無得講...唔生唔死
你唔係衰貓!!!!! 係毒貓

原來我的權限不足以禁止你發言......可能只有小星星可以做到....算你走運
香港乒乓網

發新話題