66 1234
發新話題

【生日快樂】: CM....!!! 生日快樂!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動

【生日快樂】: CM....!!! 生日快樂!!!!

請管理員狠狠咁扣我分,因為我特意開多個Post同0架妹講生日快樂,偏心都係咁話

可能我遲了好多,希望妳會睇到啦!!!

今次係第二次同妳講生日快樂,大多數的祝福已盡在大家心中,而我最希望的,就係見到

cm妳可以開開心心去享受妳的人生,快快樂樂去打妳所愛的乒乓球,不受任何的束縛和

限制,最重要的,直到何年何日,我一定在妳身邊默默咁支持妳!!!liness" />

生日快樂!!!!!!!!

扣你 90 分你滿意未呢 廠長大人....我一千萬個唔想扣你分, 不過你要求我, 作為兄弟我無理由拒絕你的請求
洗不洗再邊 C 三天, 掛起來日晒雨淋....然后再.......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

嘩, 示愛 俾人重扣?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-17 11:33 發表
嘩, 示愛 俾人重扣?!
係支持,並不是示愛

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 11:32 發表
扣你 90 分你滿意未呢 廠長大人....我一千萬個唔想扣你分, 不過你要求我, 作為兄弟我無理由拒絕你的請求
洗不洗再邊 C 三天, 掛起來日晒雨淋....然后再.......
我比位你入!!!!!!!

你叫我入, 我無理由唔入, 都不知等左 e 個机會好耐
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:37 發表

又吾見汝 寫段野 支持下 不材
Yeah...I agree....he won't do it for us  ga la...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 08:06 發表

許吾係示愛  ,  係示眾 .... 鞭屍示眾
俾人鞭尸係英雄o既表現!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:37 發表

又吾見汝 寫段野 支持下 不材
honey.....我成日做你陪練wor....

如果愛你要一定要加一個期限,將會係一萬年!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:45 發表

吾要示眾果 d ..... 嘩哈哈哈哈哈哈
點示衆呀????????????????

看了太令人感動.........一時感觸!唉........
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-9-17 11:49 發表
看了太令人感動.........一時感觸!唉........
加菲姐......連妳都玩野

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:56 發表

衰貓 ... 典解 吾係吹水區 板主 都吾可以 扣人 分 架    不材都蠢蠢欲動喇
乜事先?????

應該可以的......你 pm 問下星星, 我真是不懂 set......最好set 到每一個 post 扣 gary 30分
香港乒乓網

66 1234
發新話題