發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

The schedule is very tight wo,
even there is no sleep time ah,
Need to have the vacation on monday to take rest,

HaHa

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-17 20:24 發表
Moon Moon :

我地 book 左【梅窩体育館】既【活動室 A & B 枱】 及【壁球場 1 & 2 號場】乒乓球枱

14:00 -18:00 (2-6pm) liness" />
有冇毛毛球??

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-17 22:05 發表

下, 亞餅, 你竟然想玩到咁盡
sport day 叮嘛,
毛毛球吾鍾意,可以打壁球
HaHa,
擺大過頭先

2000 – 2400  燒野食 (加插燒野食比賽, 內容當日公佈)

燒野食比賽?? --- how

咁我地係天台燒野食定係地下燒呢??
好似兩樣都得wo

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-9-22 00:21 發表
要報既就快手.....額滿即止.......屋都 book 左啦......
妳帶多兩個细妹家姊去lor,
一定受歡迎

沒wo,

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-6 09:25 發表
傻 la  ... 唔洗咁客氣,我都係無特別事,搵d細藝做下 (打發時間)     ~ 早餐d餸 係阿源整

不過尋日最慘係 Johnny ... 誤中副車,被我既溜彈激中 ~ sorry

.
我吾知ge???

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-10-6 10:10 發表
真係救命, 我訓左十個鍾, D元氣都仲未復原 !!
欏sick leave 係屋企繼續訓lor, KeKeKe
老餅第三梯隊

我一早欏左假, 剛剛飲完早茶,而家睇緊個市,

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-10-6 22:51 發表
餅餅~根根~兩個 MB 都好勁
根根 同 + 菲 打波好正宗呀, johnny wai 同羅剎 的位都 都好好, 阿諾的中距離冇得頂喇,我剩係做跑狗, 好彩你地識敬老,冇埋來mark我,先比我上到籃,多謝各位合作........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-6 22:33 發表

你果時出左去睇 Moon 打波...
如果你見到..你會
開頭仲以為玩緊添 ...不過我撐你架..JOEY   
咁激???
早知留返係到睇喇...

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-10-6 17:09 發表
籃球, 好玩. 好睇. 刺激, 一個月後攪多埸......
咁快!!
攪吓其它野先la...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-10 17:11 發表
相有啦..唔知點比大家好~~~~~咁多
放上facebook丫

回復 206# 的帖子

早日康復

發新話題