發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

大家都辛苦哂 lu
今日我 SL....睇手...舒服哂..休息左成日

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-10-6 10:01 發表

我吾知ge???
你果時出左去睇 Moon 打波...
如果你見到..你會
開頭仲以為玩緊添 ...不過我撐你架..JOEY

瞓咗一晚到午後都仲有d攰.  打藍球就出師未捷, 好彩未死.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-10-6 22:39 發表
瞓咗一晚到午後都仲有d攰.  打藍球就出師未捷, 好彩未死.
再攪再打, 預埋你, 最怕你唔黎.....

果場籃球, 我仲好深印象
一開波, 亞餅, 帶住個波, 先縷開+菲, 後過埋JOHNNY
勾手上籃, 入埋.......

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-10-6 22:43 發表

再攪再打, 預埋你, 最怕你唔黎.....

果場籃球, 我仲好深印象
一開波, 亞餅, 帶住個波, 先縷開+菲, 後過埋JOHNNY
勾手上籃, 入埋.......
餅餅~根根~兩個 MB 都好勁

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-10-6 22:51 發表
餅餅~根根~兩個 MB 都好勁
根根 同 + 菲 打波好正宗呀, johnny wai 同羅剎 的位都 都好好, 阿諾的中距離冇得頂喇,我剩係做跑狗, 好彩你地識敬老,冇埋來mark我,先比我上到籃,多謝各位合作........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-6 22:33 發表

你果時出左去睇 Moon 打波...
如果你見到..你會
開頭仲以為玩緊添 ...不過我撐你架..JOEY   
咁激???
早知留返係到睇喇...

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-10-6 17:09 發表
籃球, 好玩. 好睇. 刺激, 一個月後攪多埸......
咁快!!
攪吓其它野先la...

餅餅同根根簡直打低哂其他所謂後生仔.....我對腳仲痛緊!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

Candy 尋日好犀利, 殺敗晒所有對手.   但係點解壇花冇份提名嘅?

o海 yui yui , 幾時有大合照睇呀?

相有啦..唔知點比大家好~~~~~咁多

比住兩張大合照大家睇下先啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

點解有人整左我牛角既~~

有個角令d喎!

好野! 有相睇, 不過d像素咁低嘅

要整細d file size 先可以 upload 上黎~~~太大會好慢

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-10 22:19 發表
要整細d file size 先可以 upload 上黎~~~太大會好慢
咁可唔可以 e-mail 原來 size 俾我呀

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-10-10 23:17 發表
咁可唔可以 e-mail 原來 size 俾我呀
PM 我你個 emal 啦...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-10-10 17:11 發表
相有啦..唔知點比大家好~~~~~咁多
放上facebook丫

發新話題