發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

包食....只係包白飯..唔包餸....???
到時先話呢樣唔包..果樣唔包....嘻嘻

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-9-18 12:38 發表
係咪咁老屈先

引用:
原帖由 44_66 於 18-9-2008 12:21 發表

而家申請緊屍法 fook 核
以你o既咀舌功得o既

引用:
原帖由 瑤瑤 於 18-9-2008 12:38 發表
醒目

引用:
原帖由 廠長 於 18-9-2008 12:35 發表

放心!!! rosa會包底!!
係都你包啦廠長
我指意你咋

而家仲有新加踏單車, 簡直係鐵人耐力賽 ! 勁呀
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-18 12:35 發表

放心!!! rosa會安排 4餐都食麵包底!!

係呀, 只食 麵包o既底部

引用:
原帖由 諾沃克 於 18-9-2008 12:45 發表
而家仲有新加踏單車, 簡直係鐵人耐力賽 ! 勁呀
方便買野出出入入

引用:
原帖由 44_66 於 18-9-2008 12:28 發表
其實 3 舊水 又 住宿 又打波 又 海鮮 又 bbq , 會吾會 炆左 小小 呢 ?! ..... 定係 到時 會加插   咩 天然 紅,藍,綠  寶石中心 , 真都冇咁真  真豬養直長 , 瑞士糖出品 鐵達尼號  全天候機 型 手錶 廠 ,  買下  2046 ...
唔夠到時再夾啦

宜家啲野真係乜都加........

引用:
原帖由 44_66 於 18-9-2008 12:49 發表

不材 咀舌功夫 還未到家 ..... 希望能以 一張小丑臉答救 ( 吾凸然想嘔 )

p.s.  居然 外表 可以 領先 廠長    吾通真係貢令仔 !!??   真係要出黎 試下個 market 先至得

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-18 12:49 發表

不材 咀舌功夫 還未到家 ..... 希望能以 一張俊臉答救 ( 吾凸然想嘔 )

p.s.  居然 外表 可以 領先 廠長    吾通真係貢令仔 !!??   真係要出黎 試下個 market 先至得
快d試試!!我會向老佛爺報告

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-18 12:58 發表

哈哈哈 ... 都係果句 ... 吾試下出面 d 差既 , 點知手上果件好呢

p.s. 呢句野係吾 成日同老佛爺講架 ...呵呵呵
honey!! 你果然口材了得,我真係跟你學番一招半式,以備不時之需!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-18 13:04 發表

正所謂 閒時學來 , 急時用 .... 有避無孕(患)  呀honey
衰佬

引用:
原帖由 44_66 於 18-9-2008 12:58 發表

哈哈哈 ... 都係果句 ... 吾試下出面 d 差既 , 點知手上果件好呢

p.s. 呢句野係吾 成日同老佛爺講架 ...呵呵呵
我中意呢句

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-9-18 12:37 發表
而家改左去梅 wor...無海鮮食 lu
吃seafood, 我唔得呀, 會好痕, 同埋會發 !!!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我以一個梅窩通來介紹梅窩有乜好食及抵食

中餐(炒小菜、中式食品)

新樂海鮮酒家(唔好比個名嚇親、其實係平民食府)
地點:梅窩體育館後面(唔識去問下地道人係人都會識指你去)

必食項目:霸王雞、紅燒斑腩(唔係煲)、小炒王

推介指數: 大蝶抵食價錢又平民

榕樹頭小食(門前真係有棵大榕樹)
地點:又係梅窩體育館後面(唔識去問下地道人係人都會識指你去)

必食項目:各類小食味道都好平均(不過款式時有變更或餐牌有時又無供應!)

推介指數: 坐舖內地方細、坐舖外又多蚊,價格偏貴

西餐

羅馬餐廳(梅窩字號最老的餐廳,大大個招牌好遠都望到)
地點:梅窩碼頭行去百佳超市方向

必食項目:各類鐵板扒餐都份量十足

推介指數: 已經由第二代經營,一個扒餐連雪榚紅豆冰都只不過50零蚊

發新話題