30 12
發新話題

論壇精英 賽后分享

論壇精英 賽后分享

前晚發燒 連睡了 18 小時,
昨晚開始喉嚨痛
今朝 啪完燒炎藥出發
比賽由10點打到六點 期間多謝紅牌家長幫我買飯
多謝樂天海產來做義工
多謝小白免買 羅漢果比我飲
多謝 monkey 來幫忙
多謝香港乒校借出場地
多謝高禮澤教練來頒獎
多謝每一位幫忙計分的家長 小朋友
多謝所有精英小朋友來支持
比賽雖然不完美
但因有你們的支持 体諒 以致變得完美
今日精英雲集 各位小朋友表現出眾
但尚要努力
勝不驕 失敗不餒
期望明年再見
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

賽果

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

辛苦哂貓哥, 貓嫂, 不辭勞苦舉辦論壇大小不同盃賽, 讓小朋友多参與比賽..累積更多經驗, 一起磨練一起進步, 推動乒運不遺餘力...

並祝 貓哥早日康復, 保重身體

辛苦了各位!多謝悉心安排!謝謝你們……

辛苦哂咁多位
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2015-12-20 19:19 發表
辛苦哂咁多位
你好面善
香港乒乓網

謝謝每一位工作人員,,現場氣氛好好,,睇到勁多精彩球局
貓哥,,保重身體
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

辛苦晒貓哥貓嫂,貓哥take care
Damian

辛苦晒所有工作人員, 比賽氣氛十分之好, 雖然小兒還未嘗一勝, 仍然從比賽中學到了很多, 真的十分感謝!  再有比賽機會, 必定繼續參加!

好好的比賽經驗,多謝貓哥貓嫂。

回復 10# 的帖子

多謝貓哥、貓嫂安排!

引用:
原帖由 lamyys 於 2015-12-20 19:40 發表
辛苦晒所有工作人員, 比賽氣氛十分之好, 雖然小兒還未嘗一勝, 仍然從比賽中學到了很多, 真的十分感謝!  再有比賽機會, 必定繼續參加!
因為不怕輸 才會贏
因為無得贏 才有段繼練價值
因為有這樣家長 小朋友才能成長

今日有家長問我 點解所有新一代冠軍輸晒
因為今日不是區賽 不是小童群抽會 不是街坊福利會比賽
來打的都是精英
不過相信三年后今日不怕輸的新一代
明日必是閃耀明星
香港乒乓網

多謝貓哥安排!

有位媽咪比我的whatsapp:

今天真是多謝貓太,我的兒子一向是一個只想打機,不太喜愛參與比賽的小朋友。今天若果無你send 資料而有得參與,佢只會是一個一直地打機的小朋友。最難得是佢可以係比賽場地留咁耐而你唔怕佢煩。

Thank you for all your arrangement. We enjoyed the competition very much.還請來高禮澤來頒獎,喜出望外.

多謝貓哥、貓嫂安排

引用:
原帖由 laujacque 於 2015-12-20 21:31 發表
Thank you for all your arrangement. We enjoyed the competition very much.還請來高禮澤來頒獎,喜出望外.
香港乒乓網

引用:
原帖由 miss leung 於 2015-12-20 21:22 發表
有位媽咪比我的whatsapp:

今天真是多謝貓太,我的兒子一向是一個只想打機,不太喜愛參與比賽的小朋友。今天若果無你send 資料而有得參與,佢只會是一個一直地打機的小朋友。最難得是佢可以係比賽場地留咁耐而你唔 ...
今日看唔到有小朋友打机,小朋友 家長都做得好好
香港乒乓網

辛苦了各位!多謝悉心安排!謝謝你們無私的付出!

引用:
原帖由 mrchow12345678 於 2015-12-20 22:57 發表
辛苦了各位!多謝悉心安排!謝謝你們無私的付出!
多謝新鮮出爐新一代亞軍出席
香港乒乓網

30 12
發新話題