發新話題

想知道

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

想知道

之前post過貼徴波友,有成百幾二百個觀看,回覆只有幾個,(其他好多post都一樣),想知其實其他咁多位波友想徵什麼波友
不如每位入黎之波友,一人留一句比D意見

我自己知自己事,水平差當然無人理我

好波深圳有遠朋,糞波鬧市無人問

~超級榮譽~

其實我何文田ok ,但球技一段
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

回覆得幾個,好合理,如果有幾十個留言,你都冇時間應酬啦

其實好多時當有波友出post,其他波友係會pm佢,約佢出黎打的,咁你咪唔見個post好多回覆囉

引用:
原帖由 閃人 於 2015-12-13 17:54 發表
我自己知自己事,水平差當然無人理我

好波深圳有遠朋,糞波鬧市無人問
打波呢家野個人認為今日我打得比你好,唔排除之後你打得更好,反之亦言

引用:
原帖由 slavfung 於 2015-12-13 18:43 發表
回覆得幾個,好合理,如果有幾十個留言,你都冇時間應酬啦
沒有祈望咁多留言,可以話比大家知道成功約左出黎打波只有一位ching

引用:
原帖由 edwinluk 於 2015-12-13 19:13 發表
其實好多時當有波友出post,其他波友係會pm佢,約佢出黎打的,咁你咪唔見個post好多回覆囉
希望之後可如你所說

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-12-13 18:36 發表
其實我何文田ok ,但球技一段
如不介意我也一般球技,可pm詳談

最緊要地點同時間姐
唔啱就唔會回好正常
龍版張繼科, 正MXP, 反baracuda
YES,正MXP,反R7(借友用
Power Defense, 正狂3, 反d. tecs
CL, 正neo狂3, 反superblock
一位不自量力的新手

引用:
原帖由 Penguin 於 2015-12-13 20:49 發表
最緊要地點同時間姐
唔啱就唔會回好正常
謝謝意見

網上咁多球局,片佈港九,有人book埋場,直接報名出現就掂啦。
ダニエル・トン

引用:
原帖由 dlwtong 於 2015-12-13 23:07 發表
網上咁多球局,片佈港九,有人book埋場,直接報名出現就掂啦。
有時日間有空想練下波

發新話題