發新話題

力量強大,看完笑死我

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

力量強大,看完笑死我

球拍都被打穿

本帖最近評分記錄
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

https://www.youtube.com/watch?v=8LqEXe6z610

NICE

<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2015-12-4 13:52 發表
https://www.youtube.com/watch?v=8LqEXe6z610

NICE
其實咩嘢黎,睇唔到

樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/12/4 13:46 發表
8LqEXe6z610
球拍都被打穿
用 187 g 的板就能接了。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

回復 4# 的帖子

我相信都接唔到

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-12-4 15:01 發表

用 187 g 的板就能接了。
用塊日直好接D

個波唔爆都出奇O.O
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

1, 擊球者既板點解唔爆?
2,張台點解唔爆?
3,個 ball 完整地穿過咗接球者塊板,接球者個頭點會唔爆???

網絡挑機。條片同 無劇 一樣,有自己既物理系統。

自嘆不如. 小妮子用一個乒乓球做得到的事我要用一把割刀, 一把綫鋸, 一張砂紙, 才能做得到. (圓規, 鉛筆不說了.)
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-12-4 21:17 發表
自嘆不如. 小妮子用一個乒乓球做得到的事我要用一把割刀, 一把綫鋸, 一張砂紙, 才能做得到. (圓規, 鉛筆不說了.)
唔記得咗. 仲要把手鑽.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

Ha Ha Ha , Funny

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-12-4 21:17 發表
唔使咁煩

引用:
原帖由 金擇魚 於 2015-12-4 22:25 發表
9qiYuPadzhE唔使咁煩
都係以超高速發射乒乓球,真係唔煩

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-12-4 19:21 發表
1, 擊球者既板點解唔爆?
2,張台點解唔爆?
3,個 ball 完整地穿過咗接球者塊板,接球者個頭點會唔爆???

其實做得出來的片,其實係唔會理,會要個效果

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/12/4 22:59 發表

其實做得出來的片,其實係唔會理,會要個效果
其實只係抽水鬧下 無記。

So funny hahahahaha

發新話題