37 12
發新話題

世青賽:何鈞傑 VS Anton Källberg

世青賽:何鈞傑 VS Anton Källberg

本帖最近評分記錄

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Anton Källberg 呢個歐洲青年新星開波係好不君子既. 抵佢輸.

大家都用右手既話可能最後一刻睇得到佢塊板打個波. 好似何鈞傑咁用左手既, 應該會睇唔到.

喺波蘭Appollonia對左手既Tsuboi被人foul過.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

兩大單打種子對賽,果然精彩,希望何鈞傑餘下賽事有更好嘅發揮,吳柏男兩場賽事都能守住關鍵一分,表現出色。關文皓不要氣餒,仍需努力。希望港隊能闖進四強!

http://www.youtube.com/watch?v=gq7tu7HO_mM
NICE

<-->
.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Andy Poon Tak Shing

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-12-1 10:08 發表
好似呢度咁, 佢抵死既地方就係用膊頭同心口遮住個波, 但係落到塊板度嗰時就睇返到. 好似話係合法. 我就覺得點都係不君子.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

可以見到何鈞傑都唔期望佢會被人foul, 直頭企中間啲, 容易啲睇到佢個波. 自求多福.

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

以其人之道 還自其人之身

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-12-1 10:08 發表
大陸球員好多都係咁

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-12-1 08:58 發表

Anton Källberg 呢個歐洲青年新星開波係好不君子既. 抵佢輸.

大家都用右手既話可能最後一刻睇得到佢塊板打個波. 好似何鈞傑咁用左手既, 應該會睇唔到.

喺波 ...
大陸球員明明係擦邊球又死口唔認
就真是唔君子啦! eg 文佳,yu zhiyang, xu xing.

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-12-1 10:34 發表

好似呢度咁, 佢抵死既地方就係用膊頭同心口遮住個波, 但係落到塊板度嗰時就睇返到. 好似話係合法. 我就覺得點都係不君子.
大陸球員好多都係咁

引用:
原帖由 tsomlay 於 2015-12-1 13:45 發表

大陸球員明明係擦邊球又死口唔認
就真是唔君子啦! eg 文佳,yu zhiyang, xu xing.
于子洋沒有擦邊都說是擦邊

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-12-1 08:58 發表

喺波 ...
最後一刻睇得到佢塊板打個波, 即係ok 啦

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-12-1 13:50 發表

于子洋沒有擦邊都說是擦邊
correct

50步笑百步
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

37 12
發新話題