發新話題

【九龍區月賽】: 9月24日 (星期三) 8:00-11:00pm

回復 1# 的帖子

報名,唔該預我一份。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-12 09:04 發表

乒匯內部賽成績2008年9月內部賽成績:

第一名:太陽一號
第二名:月亮之神
第三名:kwokwy.........................勁            
第四名:陳秀珠
第五名:日本叔叔
第七名:柳嘉靜
第八名:natal ...
點解我個名後面有個「勁」字?唔通係因為我咁嘅年紀都打到第3?

回復 13# 的帖子

唔知喎,因為我唔知exactly邊位係小過童。不過我估大家都差唔多啩,分齡賽打MB組。Old-cake兄又打乜組呢?

咦,咁不如我哋組成old-cake隊,專門挑戰啲後生仔。

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-12 10:43 發表

good idea, Old man vs teenagers
by the way, do you have time to join my ball game?
I have a court at 9/15 (next monday) 9:00-11:00am, 歌和老街
interest to join?
It seems that old man always wakes up early.  See you then. By the way, what's the table no.?

For 小過童, never consider yourself to be a burden on the team. May be you are the best amount us?

回復 56# 的帖子

點解46兄咁多牙齒印!好想快啲到嗰日見識下佢係何許人。

回復 103# 的帖子

我都會準時出席,唔該。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-22 09:22 發表

Nice to see you again in this ball game,
我都好高興能夠再同你打波。不過上個星期出差,自從嗰日同你練過之後都無打過波,我驚星期三會打得好「輪盡」

回復 231# 的帖子

若果20人都有排名,我買我第17。有無人受?

回復 263# 的帖子

邊個係Yiu Yiu?係咪坐喺旁邊著白色衫嗰位美女?我都thank you佢,走嗰時教我點開度門。

發新話題
最近訪問的版塊