發新話題

【九龍區月賽】: 9月24日 (星期三) 8:00-11:00pm

我又join
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-12 11:19 發表
moneytom 有無 interested 幫手果日做賽事安排 ??
that's ok
what i need to do that day??

ok i come
and i know how to go
本帖最近評分記錄

one of my friend want to play

u can come ar
if u come the space will be filled by u first rather than my friend

你唔係講緊我個fri 呀
我諗佢唔好來喎

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-24 16:31 發表
我買 Moneytom 三甲
(往績...港島月賽小組撃敗小王子, 九龍月賽冠軍)

我買 瑋仔
外貌甲組, 身手高於乙組, 排名唔明點解仲係丙組.

我又買 jlamlam
我的新男朋友....另一半. 無得選..一定支持我的傷打 ...
我未必啦
往績「背後」...港島月賽小組撃敗小王子(那天小王子帶病出戰)

至於九龍月賽冠軍,個次得七個人打,最少人參加那次,是關很多人打排名賽

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-24 16:33 發表
若果20人都有排名,我買我第17。有無人受?
你如果第17,咁我可能得第18
是關我成日輸俾你GEI

所以我第一個唔信

以你的實力,三甲就差唔多

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-25 00:25 發表
thanks yiu yiu as our chief umpire
thx u very much to yiu yiu

沒有她月賽不會這樣順利進行

所以hkttf 義工證書她真是當之無愧

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-25 00:37 發表
yy.......我不會多謝妳!!! 因為太熟了!!!一切心照啦
thx 廠長and 4466 helping to hold the competition also

發新話題
最近訪問的版塊